Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 05

Festivalis „Nepatogus kinas“ pristato pirmą pasaulyje suvalgomą kino akreditaciją

Festivalis „Nepatogus kinas“ dešimtojo gimtadienio proga pristatė žiūrovams išskirtinę staigmeną – pirmą pasaulyje suvalgomą kino akreditaciją.
Festivalis „Nepatogus kinas“ pristato pirmą pasaulyje suvalgomą kino akreditaciją
Festivalis „Nepatogus kinas“ pristato pirmą pasaulyje suvalgomą kino akreditaciją / Organizatorių nuotr.

Suvalgoma festivalio akreditacija – tai konditerinis kepinys ant kurio išspausdintas unikalus akreditacijos numeris. Pasinaudoję šiuo numeriu žiūrovai gali įsigyti nemokamus bilietus į visus festivalio seansus.

Suvalgomų akreditacijų skaičius ribotas, todėl jų paragauti galės ne visi. Akreditacijos yra suteikiamos tik tiems žiūrovams, kurie paremia festivalį. Priklausomai nuo pasirinkto būdo paremti renginį, žiūrovai kartu su suvalgoma akreditacija gali įsigyti metinę narystę „Nepatogaus kino“ klube, lankytis uždaruose festivalio renginiuose, susitikti su visais festivalio svečiais bei atsivesti dešimt draugų nemokamai į pasirinktą seansą.

Parama reikalinga norint ir toliau išlaikyti festivalį atviru visiems. Ilgametė festivalio tradicija – tik 1 centą kainuojantys bilietai į kino seansą. Festivalio organizatoriai siekia, kad pristatomus geriausius dokumentinius filmus galėtų pamatyti kiekvienas žmogus. Šio tikslo nebūtų įmanoma įgyvendinti be kasmet festivalį palaikančių žiūrovų.

Organizatorių nuotr./Festivalis „Nepatogus kinas“ pristato pirmą pasaulyje suvalgomą kino akreditaciją
Organizatorių nuotr./Festivalis „Nepatogus kinas“ pristato pirmą pasaulyje suvalgomą kino akreditaciją

„Kiekvienais metais prašome ištikimiausių lankytojų remti festivalį. Dešimtmečio proga sugalvojome šmaikštų būdą atsidėkoti žiūrovams. Suvalgomos akreditacijos – tai ne tik žaismingas šių metų festivalio atributas, bet ir ekologiškas sprendimas.

Žalioji festivalio programa šiais metais kviečia atkreipti dėmesį į atleikų krizę visame pasaulyje, todėl visi festivalio bilietai bus perdirbti, o akreditacijos suvalgomos“, – remti kvietė festivalio direktorius Gediminas Andriukaitis.

Norintys įsigyti suvalgomas akreditacijas, festivalį gali paremti Indiegogo platformoje spausdami šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas