Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 21

Filme „Palikti Aliaskoje“ prostitutę suvaidinusi Vanessa Hudgens: „Sušokti striptizą nebuvo taip paprasta, kaip atrodė“

Rugsėjo 6 dieną Lietuvoje pasirodysiančiame filme „Palikti Aliaskoje“ (angl. „Frozen Ground“) žavingoji Vanessa Hudgens atlieka prostitutės vaidmenį, kuriam ilgai ruošėsi.
Filmas „Palikti Aliaskoje“
Filmas „Palikti Aliaskoje“ / Kadras iš filmo

Scenai, kurioje ji šoka aplink stulpą ir atvirai demonstruoja savo grožybes, prireikė kelių savaičių šokėjų stebėjimo. Pasak pačios aktorės, ji aplankė dešimtis striptizo klubų ir kalbėjosi su daugybe profesionalių šokėjų.

„Būti striptizo šokėja – sunkus darbas. Jos tarsi atletės, profesionalios sportininkės, galinčios iš savo kūno išgauti neįtikėtinas pozas. Ruošimasis striptizui man buvo vienas iš smagiausių užsiėmimų prieš filmavimą. Stebėti seksualias moteris – neįtikėtinai smagu, tačiau pačiai sušokti striptizą nebuvo taip paprasta, kaip atrodė“, – prisipažino artistė.

Kylanti Holivudo žvaigždė kino žiūrovus nustebins lankstumu ir tobulomis kūno formomis. Filme „Palikti Aliaskoje“ V. Hudgens atlieka iš maniako gniaužtų išsivadavusios merginos vaidmenį. Kartu su šerifą įkūnijančiu Nicolu Cage prostitute tapusi aktorė į spąstus mėgina įvilioti serijiniu žudiku tapusį Johną Cusacką. Kraują stingdančio trilerio premjera Lietuvos kino teatruose jau rugsėjo 6 dieną.

VIDEO: Filmo "Palikti Aliaskoje" anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento