Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 01

Ką žiūrėti kine balandžio 1 d.?

Kasdien Vilniaus tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris“ organizatoriai atrenka filmų penketuką, į kuriuos galioja speciali - 3,3 EUR kaina. Ką rekomenduojame pažiūrėti balandžio 1-ąją, penktadienį?
Filmo „Nežiūrėk į mane taip“ kadras
Filmo „Nežiūrėk į mane taip“ kadras

NEŽIŪRĖK Į MANE TAIP (DON’T LOOK AT ME THAT WAY)

Forum Cinemas Vingis 17:00

Drąsi ir intymi drama, kuri užduoda daugiau klausimų, bet nepateikia konkrečių atsakymų. Apie tapatybę, seksualumą, jausmus, kūną, paveldą, pasiaukojimą ir galią. Mongolų kilmės režisierės suvaidinta mįslingoji Hedi myll, kai geidžia, elgiasi, kaip nori, ir nekreipia dėmesio, ką apie ją galvoja kiti. Ką tai iš tiesų reiškia - mylėti?

MAGIŠKAS KALNAS (THE MAGIC MOUNTAIN)

Forum Cinemas Vingis 17:30

Humoras ir saviironija. Nupiešta, nuspalvinta ir nuotraukomis išdailinta dokumentika. Naivus keistuolis, impulsyvus cinikas, drąsus didvyris, politinis pabėgėlis, narsus alpinistas ir užsispyrusęs kovotojas. Tai jis - Adamas Jacekas Winkleris.

VIDEO: Filmo „Magiškas kalnas“ anonsas

DEMONAS (DEMON)

Forum Cinemas Vingis 19:00

Pašėlusios vestuvės Lenkijos provincijoje. Šventę sujaukia dibukas. Keršto siekianti ir ramybės nerandanti siela. Žydų mitologija ir lenkiška šventė. Pažiūrėję festivaliuose žibantį mistinį trilerį, pagerbsite jo režisierių Marciną Wroną, kurio jau nebėra tarp mūsų.

VIDEO: Filmo „Demonas“ anonsas

TA'ANG (TA'ANG)

Forum Cinemas Vingis 20:30

Valstybinę sieną tarp Birmos (Mianmaro) ir Kinijos nelegaliai mėginantys pereiti žmonės niekam nerūpi, išskyrus stebėti gebantį režisierių Wangą Bingą (“Trys seserys”). Jis vienintelis sugeba atsidurti karštame pasaulio krašte, kurį ignoruoja televizijų reporteriai ir žurnalistai. Beveik niekam nežinomas konfliktas ir asmeninės pabėgėlių istorijos.

RADIJO SVAJONĖS (RADIO DREAMS)

Forum Cinemas Vingis 21:15

Noazo Deshe (“Balto šešėlio” režisieriaus) nufilmuota melancholiška ir graudi komedija apie kuklios Irano išeivių radijo stoties kasdienybę, kurią supurto kultinės sunkaus roko grupės “Metallica” pažadas pagroti su pirmaja roko grupe iš Afganistano “Kabulo svajonės”.

VIDEO: Filmo „Radijo svajonės“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas