Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kibirkštys „Tiltas 2“ dalyvių santykiuose: „Pasakysiu viską, ko ten išmokau“

Tilto statyboms skirtam laikui pusiau išsekus, auga ne tik azartas greičiau, nei priešininkų stovykla, baigti statybas. Akivaizdžiai daugėja ir kibirkščių tarpusavio santykiuose. Įtarinėjimus, nepasitikėjimą ir susiskaldymą vis pakursto ir Švyturio užduotys. Ar „Telia Play+“ realybės serialo „Tiltas 2“ dalyviams pavyks išsaugoti draugystes, kai išbandymai vis dažniau primena, kad kelyje link 50 tūkst. eurų bet kada gali būti išduotas?
Kibirkštys „Tiltas 2“ dalyvių santykiuose: „Pasakysiu viską, ko ten išmokau“
Kibirkštys „Tiltas 2“ dalyvių santykiuose: „Pasakysiu viską, ko ten išmokau“ / Telia play nuotr.

Ankstesnėje serijoje parodyta Šiaurinės ir Pietinės stovyklų akista baigiasi visiškai ne taip, kaip abi pusės tikėjosi. Nujausdami, kad gali tekti atsisveikinti su jau pastatytu Tiltu ir persikelti į priešininkų stovyklą, dalyviai ir vėl liko nustebinti – nieko panašaus nebus. Tiesiog Šiaurinė stovykla turėjo galimybę perimti vieną dalyvį iš Pietinės – taip į stovyklą sugrįžo jau pažįstama Kamilė.

Telia play nuotr./Kamilė Pociūtė
Telia play nuotr./Kamilė Pociūtė

Visgi dalyviai jau išmoko – kažką gavus, teks kažką prarasti. Todėl vos susigrąžinusi Kamilę, Šiaurinės stovyklos komanda turėjo priimti sprendimą, ką iš savo komandos atiduoti priešininkams. O jeigu tiksliau – tai padaryti teko lyderiui.

Šaltakraujiškas strategas Darius nesudvejojo: „Manau, mes visi turime atsakymą“. Vėliau Šiaurinės stovyklos lyderis atviravo, kad jaučiasi tikras, jog Pietinei stovyklai paaukotas Ashraf net ir norėdamas nesugebės atskleisti jų komandos paslapčių. Bet ar tikrai?

Telia play nuotr./Ashraf Beshara
Telia play nuotr./Ashraf Beshara

Išdavystės kaina

Po išdavystės į savąją komandą nueidamas nė nežvilgtelėjęs Ashraf prisijungė prie svetingai jį priėmusios Pietinės stovyklos. Nuoskaudą jaučiantis vyras lakoniškas ir negailestingas: „Aš pasakysiu viską, ko ten išmokau.“ Tiesa, vis dar neaišku, ar to pakaks – Pietinė stovykla vis dar skaudžiai atsilieka, ji pastačiusi tik 17 segmentų, kai Šiaurinė jų turi jau virš 40.

„Manau, kad jis yra supykęs. Ashraf emocijos tokios, kad jis buvo įmestas į kitą komandą, gal neišsiųstume jo į misiją, nes manome, kad pasiimtų pinigus. Ashraf mato, kad mes pralaimim ir jis pats minėjo, kad mano, kodėl grįžti tuščiomis. O mūsų tikslas yra pastatyti Tiltą. Į misiją – pasitikėjimo neturi, bet stovyklavietėje nemanome, kad kažkas dings, kad kažkas už nugaros vyksta. Jis buvo išstumtas iš Šiaurinės stovyklos ir neturėjo laiko apgalvoti“, – sako pasitikėjimą pademonstravęs Pietinės stovyklos lyderis Rapolas.

VIDEO: Kibirkštys „Tiltas 2“ dalyvių santykiuose: „Pasakysiu viską, ko ten išmokau“

Išbandymai nesibaigia

Nejaukią tvyrančią atmosferą ir Dariaus negailestingumą pastebėjo visa Pietinė komanda. Tiesa, Šiaurinės stovyklos gyventojai lieka ištikimi lyderiui ir palaikė jo negailestingą sprendimą.

Naujos sudėties stovyklaviečių ramybę neilgai trukus sudrumsčia Švyturio žinia, kuri sugriaus visas iki tol puoselėtas strategijas, ir dalyviams teks permąstyti, ar jie varžosi drauge su komanda, o gal čia – kiekvienas už save.

Telia play nuotr./Kamilė Pociūtė, Iveta Grakulskytė, Sigitas Ramanauskas
Telia play nuotr./Kamilė Pociūtė, Iveta Grakulskytė, Sigitas Ramanauskas

Švyturys nieko neduoda nemokamai, tik ar dalyvių išgirsta medienos papildymo kaina nebus per didelė?

Realybės serialą „Tiltas 2“ žiūrovai gali stebėti „Telia Play“ platformoje. Kiekvieną ketvirtadienį jiems pristatoma nauja dalis, o serialo finišas laukia gruodžio 5-ąją. Serijas galima žiūrėti ir su garsiniu vaizdavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento