Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 06

„Kinas po žvaigždėmis“ savaitgalį pradės elektroninės muzikos ritmais

Šylant vasaros vakarams, atmosfera kaista ir vasaros kino projekte „Kinas po žvaigždėmis” – ketvirtadienio vakarą didžiuliame ekrane pasirodys viena laukiamiausių vasaros premjerų – filmas „Viktorija“.
Kadras iš filmo „Viktorija“
Kadras iš filmo „Viktorija“ / Kadras iš filmo „Viktorija“

Rugpjūčio 6 d. nuo 20.30, vos atsivėrus ŠMC kiemo vartams, elektroninės muzikos ritmais žiūrovus pasitiks DJ Raf – Sankt Peterburgo klubinės scenos pionierius, kurio pasirodymas taps įžanga į vokiečių kriminalinę dramą „Viktorija“.

Viktorijos ir Saulės flirtas, muzika, alkoholis, miesto stogai po žvaigždėtu dangumi – smagiai prasidėjęs nuotykis netikėtai virsta į pašėlusią, nekontroliuojamą ir mirtinai pavojingą naktį.

Vienu kadru nufilmuotas ir atsikvėpti neleidžiantis filmas pasakoja apie neseniai į Berlyną atvykusią jauną ispanę Viktoriją, kuri, eidama iš techno muzikos klubo, sutinka vaikiną pravarde Saulė ir jo draugus. Linksmai nusiteikę vaikinai pažada jai parodyti tikrąjį Berlyną. Viktorijos ir Saulės flirtas, muzika, alkoholis, miesto stogai po žvaigždėtu dangumi – smagiai prasidėjęs nuotykis netikėtai virsta į pašėlusią, nekontroliuojamą ir mirtinai pavojingą naktį.

„Kino pavasaryje“ tarptautinė žiuri „Viktoriją“ pripažino geriausiu „Baltijos žvilgsnio“ programos filmu, Berlyno kino festivalyje filmas pelnė publikos simpatijų prizą ir „Sidabrinį lokį“ už operatoriaus darbą, o Vokietijos kino akademija šiai juostai skyrė net šešias „Lolos“ statulėles – aukščiausią Vokietijos kino apdovanojimą. Dėl „Viktorijoos“ galvas jau pametė režisieriai  Quentin Tarantino ir Darren Arronofsky.

VIDEO: VIKTORIA LT

„Filmas labai realistiškas, paliko didžiulį įspūdį tai, kad buvo nufilmuotas nenutrūkstamu vienu kadru. Bet kuri mergina, bet kuriame pasaulio mieste, net ir Vilniuje, Naujininkuose, gali pakliūti į panašią situaciją, – sako ZIP FM laidų vedėjas, žurnalistas Orijus Gasanovas, „Viktoriją“ žiūrėjęs „Kino pavasaryje“ ir pavadinęs geriausiu festivalio filmu.

Penktadienio vakarą „Kine po žvaigždėmis“ aistros nenurims. Prancūzijos mažo miestelio kriminalą aiškinsis bestselerių rašytojas filme „Pu-pu-pi-du“ iš Film Noir programos. Šįsyk femme fatale taps pačios Marilyn Monroe įsikūnijimas, o pagrindinis herojus tradiciškai blaškysis tarp blogio ir gėrio sąvokų.

VIDEO: Nobody Else But You (2011) Movie Trailer HD - Chicago International Film Festival

Šeštadienį filme „Steiko (r)evoliucija“ į kulinarinę kelionę aplink pasaulį pakvies prancūzai kino prodiuseris Franckas Ribière ir jo draugas mėsininkas Yves‘as Marie Le Bourdonnec, bandydami atsakyti į klausimą, kur pasaulyje galima rasti skaniausią jautienos steiką.

VIDEO: Steak (R)evolution - Official Trailer

Filmai pradedami rodyti 21 val. 30 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas