Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 18

„Kinas po žvaigždėmis“ – vienu metu visoje Lietuvoje

Rugpjūčio 18 dieną romantiško prancūzų filmo „Kriaušių pyragėliai su levandomis“ premjera džiaugsis ne tik Vilniuje Valdovų rūmų kieme susirinkę „Kino po žvaigždėmis“ žiūrovai bet ir kino mylėtojai visoje Lietuvoje.
Prancūzų filmo „Kriaušių pyragėliai su levandomis“ stop kadras
Prancūzų filmo „Kriaušių pyragėliai su levandomis“ stop kadras / Prancūzų filmo „Kriaušių pyragėliai su levandomis“ stop kadras

Filmas tuo pat metu taps pasiekamas net atokiausiuose šalies kampeliuose, todėl kiekvienas Lietuvos gyventojas ar grupė bendraminčių galės surengti savo kino seansą – po atviru dangumi ar po stogu, jei oras nebus palankus. Internetu simbolinį bilietą įsigiję žiūrovai filmą galės stebėti bet kurio įrenginio ekrane arba, pasijungę projektorių, vaizdą projektuoti tiesiog ant baltos sienos.

„Tai naujas ir svarbus žingsnis, po kurio jau niekas nebebus taip, kaip buvo iki šiol. Interneto pagalba geras kinas pasieks visus Lietuvos miestus ir miestelius. Kiną po žvaigždėmis galės surengti kiekvienas savo kieme, o mes pasistengsime pasiūlyti įdomų turinį,“ – sakė projekto „Kinas po žvaigždėmis“ organizatorė Greta Akcijonaitė.

Filmą „Kriaušių pyragėliai su levandomis“ internetu galima stebėti arba atsisiųsti į savo kompiuterį naujoje filmų peržiūros platformoje e.kinopasaka.lt.

VIDEO: KRIAUŠIŲ PYRAGĖLIAI SU LEVANDOMIS kinuose nuo rugpjūčio 19 d.

„Kriaušių pyragėliai su levandomis“ – tai vasariškas ir subtilus gyvenimo skonio priminimas. Į vienišos dviejų vaikų mamos Luizos (akt. Virginie Efira) kasdienybę netikėtai įsiveržiantis ekscentriškas keistuolis Pjeras (akt. Benjamin Lavernhe) aukštyn kojomis verčia visų šeimos narių gyvenimus ir nelauktai tampa daugybės Luizą persekiojančių problemų sprendimu.

Žiūrėkite filmą internetu ČIA nuo rugpjūčio 18 d. 19 val.

Visi, negalėję atvykti į praėjusius „Kino po žvaigždėmis“ seansus, internetinėje „Namų kino pasakos“ platformoje gali pažiūrėti ir jau anksčiau po atviru dangumi rodytus filmus – komediją „(Ne)Tikros prancūziškos vestuvės“, juodojo humoro ir absurdo negailintį „Naujausią testamentą“ bei jautrią ir poetišką japonų režisierės N.Kawase dramą „Kaip žydėjimas vyšnios“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas