Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 06 28

Kino kodas: „Madagaskaras 3“ – nesibaigianti kelionė namo

Liūtas Aleksas (įgarsino B.Stilleris), zebras Marčius (C.Rockas), hipopotamė Glorija (J.P.Smith) ir žirafa Melmanas (D.Schwimmeris) prieš kelerius metus pabėgo iš Niujorko zoologijos sodo ir vis dar blaškosi po pasaulį kartu su agresyvių, bet labai labai sumanių pingvinų ketvertu, niekaip negalėdami sugrįžti namo.
„Madagaskaras 3“
„Madagaskaras 3“ / Kadras iš filmo

Trečioje „Madagaskaro” dalyje jie atsidūrė Europoje. Monake originali ketveriukė pateko policijos nemalonėn ir juos ėmė persekioti geriausia gyvūnų dekapitavimo profesionalė Šantal Diubua (F.McDormand). Gelbėdami savo dryžuotus, gauruotus bei kitokius kailius, nekoordinuotieji žvėreliai apsimetė cirko gyvūnais, kad pritaptų prie tikro, legendiniu buvusio gyvūnų cirko. Deja, pritapti nelabai sekasi, kuomet reikia slapstytis, bet niujorkiečiai stengiasi atrasti bendrą kalbą su cirko profesionalais.

Laimė, žvėreliai animaciniai, tad nepavargs, kaip tikrame cirke, rodydami fokusus žiūrovams.  

Išvados 

Šioje animacinėje juostoje tie žvėreliai itin hiperaktyvūs, bet mes juos pernelyg gerai pažįstame. Net ir pingvinai nelabai pajėgs nustebinti pirmuosius du filmus mačiusius žiūrovus savo neeiliniais sugebėjimais. Todėl, norėdami suintriguoti, filmo autoriai sėkmingai papildė žvėrelių asortimentą keliais cirko artistais (vienas iš jų – rūstusis tigras Vasilijus su dramatiška praeitimi ir rimtais kompleksais). 

Linksmiausias motyvas – į pramogas linkusio karaliaus Lemūro (S.B.Cohenas) ir cirko meškos romantiškai seilėtos meilės istorija. Aleksas irgi susiranda savęs vertą draugę. Štai tokios naujienos. Visa kita – ne tiek filmas, kiek spalvingas, vaizdoklipine maniera susuktas vidutiniškai linksmas neįtikėtinų įvykių kaleidoskopas (kartais labiau primenantis tiesiog chaosą), kurio apogėjus – atsinaujinusio cirko pasirodymas su daugybe specialiųjų efektų. 

Ir kaip visuomet užkulisiuose tūnantis tradicinis moralas apie būtinybę pasitikėti savimi, užjausti ir suprasti draugus, morališkai palaikyti dvasiškai palūžusius, apie ryžtą siekti tikslo ir t.t. Įprastinis komercinis produktas, siekiant išlaikyti rinkoje pamėgtus personažus, juos finansiškai išnaudojant. Laimė, žvėreliai animaciniai, tad nepavargs, kaip tikrame cirke, rodydami fokusus žiūrovams.  

Faktai apie filmą ir įvertinimas

„Madagaskaras 3“ (Madagascar 3: Europe‘s Most Wanted) JAV, 2012  m., 80 min. 
Režisierius Ericas Darnellas
Įgarsino: Chrisas Rockas, Benas Stilleris, Sacha Baronas Cohenas ir kiti.

ĮVERTINIMAS 2/4

VIDEO: MADAGASCAR 3: EUROPE'S MOST WANTED | Official Trailer #2

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas