Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 09

Komiko Carrey gyvenime – vaistai nuo depresijos

Daugybę nepamirštamų vaidmenų komedijose sukūręs aktorius Jimas Carrey teigia, kad tik naujausiame filme „Kalėdų giesmė“ žiūrovai gali rasti panašumų su jo asmeniniu gyvenimu.
Jimas Carrey
Jimas Carrey / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pagal C.Dikenso novelę sukurta juosta pasakoja apie seną niurzgalių ir šykštuolį Skrudžą, kurį aplanko trys Kalėdų dvasios ir atskleidžia, koks laukia gyvenimas, jeigu Skrudžas nepasikeis. Minėtąjį Skrudžą įkūnijęs J.Carrey tvirtina, kad „Kalėdų giesmė“ atspindi jo paties išsivadavimą nuo depresijos.

Nuo 1994 metų dėl nuotaikų svyravimo kenčiantis aktorius prisipažino vartojęs vaistus nuo depresijos. Vaidmuo tradiciniame kalėdiniame filme padėjo kitaip pasižiūrėti į savo gyvenimą.

„Visi mėgsta geras istorijas apie pasikeitimus, apie tai, kad žmogus randa šviesą ir supranta, kas gyvenime svarbiausia. Man labai patiko įsigilinti į savo veikėjo, kuris kine jau ne kartą vaidintas, charakterį“, – sakė J.Carrey.

Dvejas skyrybas išgyvenęs ir daugybės gerbėjų širdis užkariavęs aktorius sako, kad šiuo metu jo gyvenime tikrai yra daugiau šviesos. Jis nustojo vartoti receptinius vaistus, gyvena vadovaudamasis sveika dieta ir netgi tapo autizmu sergančio šešiamečio draugės J.McCarthy sūnaus patėviu.

Net keturi skirtingi talentingojo J.Carrey vaidmenys – klasikinėje kalėdinėje juostoje „Kalėdų giesmė“!  Premjera Lietuvoje – lapkričio 20 dieną!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito