Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 10 18

Liepkalnyje – drive-in kino ir siaubo hologramų šou

Drive-in kinas grįžta į Vilnių spalio 25-28 dienomis. Per 4 dienas bus parodyti 8 kruopščiai atrinkti bei lietuviškai įgarsinti siaubo kino filmai. Kiekvieno filmo pabaigoje bus rodomas įspūdingas, siaubo hologramų šou, 30 metrų pločio holograminiame ekrane.
Liepkalnis
Liepkalnis / Organizatorių nuotr.

Nors COVID-19 ribojimai nebėra tokie griežti, Drive-in kinas vis dar labai populiari pramoga Vilniuje. Rugsėjo mėnesį organizuotame Drive-in kine organizatoriai sulaukė 700 automobilių ir užpildė visas kino aikštelės vietas.

Šįkart Drive-in kine ir patyriminio kino elementai. Pasibaigus filmui laukia 10 minučių trukmės 3d video projekcija, kurios metu žiūrovus džiugins ir baugins gerai pažįstami siaubo filmų personažai. Dalis jų nebetilps kino ekrane ir gąsdins atvykusius už ekrano ribų.

Specialiai šiam renginiui kuriamas 30 metrų pločio holograminis ekranas. Holograminio ekrano personažai atliks įvairias interakcijas su kino ekranu ir taip bus kuriamas siaubo ir įspūdingų vaizdų šou.

Renginio organizatoriai „Kino zona“ jau 2 metus bando sukurti Drive-in kino tradiciją Lietuvoje. Vilniuje tam pasirinkta Liepkalnio slidinėjimo trasų automobilių parkavimo aikštelė. Jei pasiseks kino žiūrovai pamatys ne tik filmą ir hologramas bet ir ekrano fone kylančius bei besileidžiančius lėktuvus.

Renginio „facebook“ nuoroda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas