Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 24

„Liūdesio klubas“ „Romuvos“ lauko kine – ne toks ir liūdnas

Praėjusį ketvirtadienį tikro žiūrovų antplūdžio sulaukęs pirmasis „Romuvos“ lauko kino seansas pasisekė puikiai. Kauno kino centro „Romuva“ atstovė M.Inčerytė džiaugėsi, jog kauniečiai pamėgo lauko kino seansus bei sugrįžo ir šiemet. Nors vakaras buvo išties šviesus ir kino seansą teko pradėti vėliau nei planuota, jaukiai įsitaisę žiūrovai mėgavosi juo iki pat vidurnakčio. Vakarą užbaigė fejerverkų šūviai.
„Liūdėsio klubas“
„Liūdėsio klubas“ / Projekto partnerio nuotr.

„Romuvos“ lauko kinas tęsia filmų po atviru dangumi maratoną ir grįžta jau šį ketvirtadienį. Prancūzų kino festivalis „Žiemos ekranai” „Romuvos“ lauko kinui dovanoja ironiškąją režisieriaus Vincente Mariette komediją „Liūdesio klubas”. Filmą žiūrovai išvys liepos 27-tą dieną šalia Kauno pilies. Filmą pristatys Prancūzų instituto Lietuvoje direktorius Jean-Marie Sani.

Projekto partnerio nuotr./„Liūdėsio klubas“
Projekto partnerio nuotr./„Liūdėsio klubas“

Pirmasis prancūzų režisieriaus Vincente Mariette ilgametražis filmas – juoką pro ašaras kelianti juodojo humoro komedija. Kino juostos ašis – dviejų brolių Leono, Bruno ir galimai jų sesers Klojos – kelionė, ieškant, dingusio, kaip spėjama, mirusio jų tėvo. Leonas – finansinių problemų turintis buvęs profesionalus teniso žaidėjas, o Bruno, kad ir kaip būtų paradoksalu, iš pažinčių verslo gyvenantis vienišius.

Kelionė ieškant mirusio tėvo nėra tokia jau niūri. Sename „Porche” automobilyje keliaujančiai trijulei atgyja prisiminimai apie jų vaikystę ir kelionė pasisuka šiek tiek kitu kampu. Mirusio tėvo paieškos Leonui, Brunui ir Klojai virsta emocine išpažintimi.

VIDEO: „Liūdesio klubo” anonsas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas