Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 02

Naujasis filmas „Piktieji numirėliai“ gali būti sujungtas su originalia „Piktųjų numirėlių“ frančize

Siaubo filmas „Piktieji numirėliai“ (angl. „Evil Dead“), kuris balandžio 19 dieną pasieks Lietuvos kino ekranus, pagal pirmuosius atsiliepimus pretenduoja tapti vienu baisiausių visų laikų filmų. Naujoji juosta yra 1981-ųjų to paties pavadinimo Samo Raimi siaubo filmo perkūrinys. Dabar kalbama, kad kino kūrėjai neatmeta galimybės prijungti naująjį filmą prie kultine siaubo žanro klasika laikomos S.Raimi „Piktųjų numirėlių“ frančizės.
Kadras iš siaubo filmo „Piktieji numirėliai“
Kadras iš siaubo filmo „Piktieji numirėliai“ / „ACME Film“ archyvo nuotr.

Naujuosius „Piktuosius numirėlius“ režisavo paties garsiojo S.Raimi pasirinktas debiutuojantis kino kūrėjas Fede Alvarezas, o to paties pavadinimo frančizės pradininkas tapo juostos prodiuseriu. Praėjusią savaitę F.Alvarezas drauge su kitu filmo prodiuseriu, aktoriumi ir filmų bendraautoriu Bruce‘u Campbellu, kuris įkūnijo S.Raimi filmuose pagrindinį herojų Ešą, viešėjo kasmetiniame „WonderCon“ komiksų, mokslinės fantastikos ir kino suvažiavime. Ten kino kūrėjai ne tik pristatė publikai keletą bauginančių filmo „Piktieji numirėliai“ epizodų, bet ir užsiminė apie galimą F.Alvarezo ir S.Raimi darbų susiliejimą.

Kaip rašė Geektyrant.com, F.Alvarezas atskleidė, kad mielai sujungtų naujųjų ir senųjų „Piktųjų numirėlių“ frančizes į vieną. Ambicingas režisierius jau anksčiau prasitarė, kad jau kuriama antroji naujosios filmo versijos dalis. Kai ši bus filmuojama, praktiškai tuo pat metu S.Raimi taip pat plušės filmavimo aikštelėje prie kito siaubo filmo – „Tamsos kariuomenė 2“ (angl. „Army of Darkness 2“). Pirmasis S.Raimi filmas „Tamsos kariuomenė“ (angl. „Army of Darkness“) buvo išleistas 1992-aisiais ir yra laikomas trečiąja ir finaline jo „Piktųjų numirėlių“ trilogijos dalimi.

F.Alvarezas tikino, kad mielai prisidėtų prie dviejų „Piktųjų numirėlių“ istorijų susiliejimo epiniame, septintajame filme. Puse lūpų apie šį sumanymą prasitarė ir B.Campbellas. „Manau, septyni yra labai puikus skaičius“, – sakė jis, priversdamas S.Raimi ir „Piktųjų numirėlių“ gerbėjus tiesiog netverti nekantrumu.

Pagal naujųjų „Piktųjų numirėlių“ scenarijų penki maždaug dvidešimties metų jaunuoliai, nuo narkotikų priklausomybės išsigydyti mėginanti Mia su broliu ir jo draugais, patenką į atokią trobelę miškuose. Kai jie atranda Mirusiųjų knygą, netyčia į laisvę ištrūksta nuožmūs, čia pat girioje gyvenantys demonai. Jie apsėda kiekvieną ir tik vienas iš visos grupės liks gyvas, tačiau reikės gerokai pakovoti už savo gyvybę.
 
Iki kaulų smegenų įbauginsiantis ir gūžtis kėdėje priversiantis filmas „Piktieji numirėliai“ į Lietuvą atkeliaus jau balandžio 19 dieną.

VIDEO: Šiurpus filmo „Piktieji numirėliai“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?