Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 13

Netikėtos žinios: Škotijoje jau filmuojama antra „Traukinių žymėjimo“ dalis

Kultinio filmo „Traukinių žymėjimas“ gerbėjai ilgus metus laukė tęsinio, bet žinių apie jį vis nebuvo. Tačiau šią savaitę netikėtai pasirodė puikių žinių filmų gurmanams.
 „Traukinių žymėjimas“
„Traukinių žymėjimas“ / Kadras iš filmo

Paaiškėjo, kad „Traukinių žymėjimo“ antroji dalis jau filmuojama Škotijos sostinėje, rašo „The Independent“. Režisierius Danny Boyle'as šias žinias pranešė per „Humans of Edinburgh“ puslapį „Facebook“. 

"We're up in Scotland filming Trainspotting 2 just now. I think what I love most about what I do is the variety, and...

Posted by Humans of Edinburgh on Wednesday, 9 March 2016

Puslapio fotografas įamžino režisierių, kuris į Edinburgą grįžo pirmą kartą „Traukinių žymėjimo“ pristatymo 1996-aisiais.

„Mes Škotijoje dabar filmuojame „Traukinių žymėjimą 2“. Manau, kad labiausiai savo darbe myliu įvairovę ir galimybę daryti kažką naujo kiekvieną dieną. Nuolat sutinku tokius nuostabius žmones. Manau, kiekvieno baimė yra darymas to, ką gali padaryti robotas, įstrigimas darant kažką nuolat pasikartojančio. Jaučiuose labai laimingas ir dėkingas, kad galiu kurti filmus, galiu visada rinktis, ką daryti.

Grįžimas į Edinburgą po pirmojo „Traukinių žymėjimo“ – tikrai nuostabu. Edinburgas yra dramatiškai pasikeitęs“, – feisbuko puslapiui sakė D.Boyle'as.

Filmas kuriamas remiantis autoriaus Irvine'o Welsho knygos tęsiniu „Porno“, kuris buvo išleistas 2002 m. Kol kas neatskleidžiamas nei naujojo filmo pavadinimas, nei kada galima tikėtis jį išvysti. Tikimasi daugiau sužinoti balandžio mėnesį, kai I.Welshas ir vienas pagrindinių aktorių Robertas Carlyle'as dalyvaus Edinburgo Tarptautiniame knygų festivalyje.

„Traukinių žymėjimas“ – 1996 m. pasirodęs filmas apie heroiną vartojančių narkomanų gyvenimą devintojo dešimtmečio Edinburge. Jis buvo nominuotas Oskarui, gavo BAFTA apdovanojimą.

VIDEO: „Traukinių žymėjimas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas