Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 08

Penktadienio „Kino pavasario“ filmai internetu: „Raisa“ ir „Sodininkai“

Naujienų portalas 15min kartu su festivaliu „Kino pavasaris“ tikriems kino mėgėjams dovanoja internetinius filmų seansus. Balandžio 4-8 dienomis tik portale 15min nuo 12 val. žiūrėkite specialiai jums paruoštus kino seansus – net po du filmus. Jeigu nesuspėjote pasižiūrėti, filmai bus kartojami ir 19 val.
Ištrauka iš filmo „Sodininkai“
Ištrauka iš filmo „Sodininkai“

Filmus kviečiame žiūrėti balandžio 4-8 dienomis nuo 12 val. ir 19 val.

Filmas „Raisa“, rež. Pavel Cuzuioc (N-13)

Moldova. Vieną ilgai lauktą šaltą žiemos dieną Raisa iškeliauja į miestą su viltimi gauti tai, kas galėtų pakeisti jos gyvenimą.

Filmas „Sodininkai“, rež. Mira Fornay (N-13)

2014 m. „Kino pavasario“ konkursinėje programoje „Nauja Europa - nauji vardai“ už geriausią režisūrą apdovanota Mira Fornay („Mano šuo Kileris“) intriguojančiai eksperimentuoja sukryžmindama nebylaus kino komedijų (Charlie Chaplinas, Busteris Keatonas ir kiti) formas su šiuolaikiniam pasauliui aktualiomis niūriomis temomis: emigracija, pabėgėlių invazija į Europą, atvykėlių vargai ir teismai. Tai jautrus filmas apie žmones, kurie buvo priversti palikti namų židinį ir ieškoti naujos tėvynės. Konas (vaidina „Kino pavasaryje“ rodyto Noazo Deshe „Balto šešėlio“ aktorius albinosas Hamisi Basili) jaučiasi nesaugus gimtojoje Tanzanijoje. Jis pasinaudoja netikėtos pagalbos pasiūlymu ir atranda saugų prieglobstį kažkur Europoje.

FILMUS 12 VAL. IR 19 VAL. ŽIŪRĖKITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas