Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 07 20

Rudenį žiūrovai išvys serialą „Žiedų valdovas“: paviešintas jo anonsas

JAV kompanija „Amazon Prime“ paviešino TV serialo „Žiedų valdovas: galios žiedai“ anonsinį filmuką. Jo kūrėjai skelbia, kad rašytojo J.R.R.Tolkieno gerbėjams iki premjeros liko laukti jau visai nedaug – pirmoji serija turėtų būti parodyta šių metų rugsėjo 2-ąją.
„The Lord of the Rings: The Rings of Power“
„The Lord of the Rings: The Rings of Power“ / „Amazon Prime“ nuotr.

Serialas siužeto pagrindu tapo įvykiai dar gerokai iki „Hobito“ ir „Žiedų valdovo“ laikų. Tai istorija apie Ardos Antrąjį amžių, kuomet Viduržemė atrodė šiek tiek kitaip nei parodyta režisieriaus Peterio Jacksono trilogijoje.

Seriale pasakojama apie Saurono ir elfų nukaltus galios žiedus, Saurono iškilimą ir karą su elfais, Nūmenoro salos žmones ir jų tragediją, Viduržemėje įkūrtas Arnoro ir Gondoro karalystes bei paskutinę žmonių ir elfų sąjungą, sudarytą įveikti Sauroną.

Skelbiama, kad seriale netrūks ir scenaristų išgalvotų personažų bei siužetinių linijų, kurių nėra J.R.R.Tolkieno kūriniuose.

VIDEO: The Lord of the Rings: The Rings of Power – Main Teaser | Prime Video

Tiesa, rašytojo gerbėjai seriale išvys ir keletą trilogijos personažų, kurių gyvenimai skaičiuojami tūkstantmečiais – čia turėtų pasirodyti Elrondas, taip pat Galadrielė su Kelebornu.

Tuo tarpu hobitų čia nebus nė kvapo, mat Antrajame amžiuje apie juos dar niekas nebuvo girdėję.

Šis serialas, kaip ir P.Jacksono juostos, filmuojamas Naujojoje Zelandijoje. Anksčiau prodiuseriai yra minėję, kad serialas turėtų būti penkių sezonų, tačiau kiekvienas jų turės būti patvirtintas atskirai.

Taip pat skelbta, kad pirmojo sezono darbai kainavo 465 milijonus dolerių – ir tai iki šiol yra brangiausias visų laikų televizijos projektas.

2022-aisiais metais minimas rašytojo J.R.R.Tolkieno 130-osios gimimo metinės, tad serialo pasirodymas – tikra dovana rašytojo gerbėjams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas