Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 13

„Tarptautinio Kauno kino festivalio retrospektyvoje“ – trijų moterų istorijos

Rugpjūčio 14d. (trečiadienį), 21.30val., kauniečiai tradiciškai kviečiami susiburti geram kinui Daugirdo amfiteatre, rašoma pranešime spaudai. Kino koordinatoriai nusprendė pakeisti filmą „Nepaprastai paprastas José’s Gonzálezo gyvenimas“ ir „Krantinės kine“ Tarptautinis Kauno kino festivalis pristato suomišką filmą „Po tuo pačiu dangum“ (2002 m.).
kadras iš filmo „Po tuo pačiu dangum“
kadras iš filmo „Po tuo pačiu dangum“
Temos: 1 Kinas

Filmas pasakoja trijų tos pačios giminės moterų istorijas trijų dešimtmečių laikotarpiu. Saima gyvena – 1942-aisiais, Tulikė – 1978-aisiais, o Sala – šiomis dienomis. Visoms joms 30 – 40 metų, ir visos jos turi priimti savo gyvenimus nulemsiančius sprendimus. Režisierės Saaros Cantell emocinga drama „Po tuo pačiu dangum“ – tai pasakojimas apie pasirinkimus ir paslaptis, perduodamas iš kartos į kartą, klausiantis – kiek mes galime spręsti patys, o kiek mūsų sprendimus lemia genai, auklėjimas ir aplinka?

Kino seansas nemokamas, o balsuodami ir rinkdami labiausiai patikusį „Tarptautinio Kauno kino festivalio retrospektyvos“ filmą, žiūrovai turi galimybę laimėti akreditaciją į rugsėjo 25 – spalio 6 dienomis vyksiantį Tarptautinį Kauno kino festivalį.

„Krantinės kino“ draugai

Kino draugai
i

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento