Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 10 20

„Vidurinės mokyklos miuziklas“ aplaistytas ašaromis

Pasibaigus jaunimui skirtos juostos „Vidurinės mokyklos miuziklas 3: baigiamieji metai“ filmavimui, viena iš pagrindinių aktorių Vanessa Hudgens apsipylė ašaromis. Dėl to kaltos ne griežtos režisieriaus pastabos, bet suvokimas, kad kartu su filmu baigėsi ne vienerius metus trukęs jos gyvenimo etapas.
Filmas „Vidurinės mokyklos miuziklas“
Filmas „Vidurinės mokyklos miuziklas“ / „Forum Cinemas“ nuotr.
Temos: 2 Įvartis Miuziklas

19 metų aktorė kartu su „Vidurinės mokyklos miuziklu“ ne tik pradėjo rimtą savo karjerą kine, bet ir susirado vaikiną. Mylimąjį vaidinantis Zacas Efronas realiame gyvenime taip pat yra jos meilės objektas. Be to, per 4 metus trukusius trijų dalių filmavimus V. Hudgens labai susidraugavo su kitais juostos aktoriais. Todėl kai kamera baigė filmuoti paskutinį nuo spalio 24 dienos Lietuvoje pradedamo rodyti „Vidurinės mokyklos miuziklo 3: baigiamųjų metų“ kadrą, Vanessa Hudgens nesusilaikė ir apsiverkė. Emocijų paslėpti negalėjo ir jos kolegė Ashley Tisdale.

„Paskutinės scenos filmavimas buvo labai emocingas. Visi kartu mes tiek daug patyrėme, užaugome kaip aktoriai ir žmonės. Paskutinė diena buvo ypač jautri. Ashley pradėjo verkti, užteko tik pažiūrėti į ją, kai aš pati apsipyliau ašaromis. Tai buvo lyg grandininė reakcija. Buvo išties liūdna“, – prisimena Vanessa Hudgens. Tiesa, aktorė gali per daug neliūdėti, nes vis dažniau pasigirsta kalbų, jog prodiuseriai planuoja kurti ketvirtą „Vidurinės mokyklos miuziklo“ dalį.

Šaunios dainos, įspūdingi šou ir jaudinanti mokyklą baigiančių žmonių istorija – filme „Vidurinės mokyklos miuziklas 3: baigiamieji metai“! Premjera Lietuvoje – spalio 24 dieną!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito