Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 28

Žiemiškas ir šventinis sekmadienis – mažiesiems kino teatro „Pasaka“ lankytojams

Šventinį savaitgalį kino teatras „Pasaka“ mažuosius kino teatro lankytojus kviečia susikurti savo švetinius popierinius angeliukus ir kartu su jau gerai pažįstamais herojais iš animacinio filmo „Ledynmetis “ leistis į naują nuotykių kupiną kelionę.
Savaitgalis su „Pasaka“
Savaitgalis su „Pasaka“

Gruodžio 30 d. 14 val. kūrybos namai „Vėjų fėja“ kartu pakvietę į svečius Kalėdų pasaką, pasisėmę džiugesio ir išminties, iš popieriaus, savo rankomis kartu su vaikais kurs angelų pasaulį. Vaikams padėti kurti savo angeliukus kviečiami ir tėveliai, nes vaikus lydintiems suaugusiems, dirbtuvėlės yra nemokamos. O po dirbtuvėlių visi „Savaitgalio su Pasaka“ dalyviai žiūrės žiemišką ir nuotaikingą naujausią animacinio filmo „Ledynmetis“ dalį. Joje pašėlusi voverė Skretas ir vėl vaikosi savo išsvajotą ąžuolo gilę.

Deja, lenktynės baigiasi ne taip jau laimingai ir voveriukas tampa pasaulinio kataklizmo kaltininku. Skreto dėka susiformuoja žemynai, o gyvūnai privalo prisitaikyti prie pakitusių gyvenimo sąlygų. Mamutas Menis, tigras Diegas, tinginys Sidas, atsiduria vandenyno vidury, atskirti nuo savo draugų. Plūduriuodami ant atskilusios ledo lyties draugai privalo rasti kelią namo, todėl leidžiasi į pavojingą ir nuotykių kupiną kelionę. Čia jų laukia nematytas povandeninis pasaulis ir jo gyventojai, dar neregėtos žemės, egzotiški gyvūnai ir netgi negailestingieji piratai.

„Savaitgalis su Pasaka“ – įvairaus amžiaus vaikams bei jų tėveliams skirtos kūrybinės dirbtuvės ir nuotaikingi filmai visai šeimai. Tai šeimyniškos ir jaukios sekmadienio popietės, kur kiekvienas ras sau mielą veiklą: nuo teatro, muzikos ar dailės dirbtuvių iki improvizuotų pasakų skaitymo ar net žongliravimo pamokų. Projekto tikslas – skatinti tėvelius kuo daugiau laiko praleisti su savo atžalomis, lavinti jų vaizduotę, ugdyti kūrybiškumą bei socialinį aktyvumą.

Dirbtuvių trukmė: 50 – 60 min

Filmo trukmė: 99 min

Dirbtuvių ir filmo bilieto kaina vaikui: 15 Lt

Tik dirbtuvių bilieto kaina vaikui: 10 Lt

Vaikus lydintiems suaugusiems dirbtuvės nemokamos.

Daugiau informacijos www.kinopasaka.lt arba el.paštu pasaka@kinopasaka.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai