Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min konkursas: laimėkite knygą „Pragaro savaitė. 7 dienos, kurios pakeitė gyvenimą“

15min ir leidykla „Alma littera“ skelbia konkursą – laimėkite Eriko Bertrando Larsseno knygą „Pragaro savaitė: 7 dienos, kurios pakeitė gyvenimą“.
Knyga „Pragaro savaitė: 7 dienos, kurios pakeitė gyvenimą“
Knyga „Pragaro savaitė: 7 dienos, kurios pakeitė gyvenimą“ / Knygos viršelis
Temos: 2 Knygos Literatūra

Ar įmanoma pakeisti gyvenimą per septynias dienas? Erikas Bertrandas Larssenas užtikrintai sako – taip! Autorius teigia, kad egzistuoja keletas paprastų būdų, galinčių pagerinti kasdienybę. Nesvarbu, kas tu ir kokiame gyvenimo etape esi. Knygoje pateikiama detali programa kiekvienai dienai ir patarimai, kaip sustoti ir atsisakyti patogumų, kaip įveikti rutiną ir tapti ištvermingesniam. Tikslas yra ne per septynias dienas visiškai pasikeisti, o sukurti pokyčius visam likusiam gyvenimui.

Erikas Bertrandas Larssenas – buvęs karininkas, lakūnas, dirbęs Norvegijos specialiosiose pajėgose, dabar žymus saviugdos treneris. Remdamasis asmenine patirtimi jis sukūrė veiksmingą saviugdos metodą, 2010 metais įkūrė įmonę „Bertrandas AS“ ir tapo populiariu lektoriumi Norvegijoje ir užsienyje. Jo klientai yra verslo vadovai, olimpiniai sportininkai, didžiausios tarptautinės įmonės. Autoriaus knygos, verčiamos visame pasaulyje, sulaukia didžiulės sėkmės. Tai jau antra jo knyga lietuvių kalba, pirmoji – „Užtikrintai. Tavo geriausias „aš“.

Jūs galite laimėti šią knygą. Tam jums reikia atsakyti į klausimą: Parašykite leidyklos, išleidusios knygą „Pragaro savaitė. 7 dienos, kurios pakeitė gyvenimą“.

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas