Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Detektyvų mėgėjams naujiena – Alano Hunterio knyga „Džentlis kimba į darbą“

Leidykla „Briedis“ pristato „Detektyvų serijos“ naujieną – Alano Hunterio knygą „Džentlis kimba į darbą“. Detektyvų mėgėjams Džordžas Džentlis pažįstamas iš gausybę apdovanojimų pelniusio serialo „Inspektorius Džordžas Džentlis“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis
Temos: 2 Knygos Literatūra

Džordžui Džentliui atostogos, tačiau jas nutraukia netikėta žmogžudystės byla. Daugeliui žmonių tai būtų tikras pragaras, bet ne Džentliui – jam tai tik dar viena užduotis.

Norčesterio miestelyje paslaptingai nužudomas žinomas turtingas medienos prekybininkas. Netrukus dingsta jo vienintelis sūnus, būsimasis paveldėtojas Piteris, su kuriuo nužudytasis jau kelerius metus nesutarė. Sūnus iš karto tampa pagrindiniu įtariamuoju, tačiau Džentlis tuo abejoja. Policija mielai priima Džentlio siūlymąsi imtis šio tyrimo. Deja, bet inspektoriaus nuomonė nesutampa su bylai vadovaujančio pareigūno, todėl Džentlis turi ne tik išsiaiškinti, kas yra tikrasis žudikas, bet ir savąją tiesą įrodyti vietos teisėsaugai.

Knygos autorius Alanas Hunteris (1922–2005) gimė Hoftone, Jungtinėje Karalystėje. Jaunystėje jis rašė gamtos apžvalgas, kūrė poeziją. 1950-aisiais įsteigė knygyną, o 1955-aisiais išleido pirmąją knygą „Džentlis kimba į darbą“. Vėliau tai peraugo į keturiasdešimt šešių detektyvų seriją apie Džordžą Džentlį.

Alan Hunter. Džentlis kimba į darbą. Vertėja Margarita Vilpišauskaitė. – Vilnius: Briedis [2018] – 344 p.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant