Kaip maitintis, kad sportuodami pasiektumėte geriausių rezultatų

Leidykla „Briedis“ skaitytojams pristato naujieną sportuojantiems ir besirūpinantiems sveikata – Anitos Bean bestselerį „Mityba sportuojantiems“.
Knygos viršelis
Knygos viršelis

Visiems sportuojantiems, norintiems pasiekti užsibrėžtų tikslų, vien sportuoti nepakanka. Ne ką mažiau svarbi subalansuota ir sveika mityba – maisto reikia ne tik alkiui numalšinti, bet ir organizmui aprūpinti energija. Taigi tinkama mityba yra vienas svarbiausių veiksnių, padedančių sportuojant pasiekti geriausių rezultatų.

Nesvarbu, ar tik pradedate sportuoti, ar esate profesionalus sportininkas. Mitybos specialistės Anitos Bean knyga naudinga visiems, nes joje – daugybė praktinės informacijos apie tai, kaip pasirinkti treniruočių programą, kaip valgant tinkamu laiku pasiekti greitesnių rezultatų, kokie produktai padės greičiausiai atgauti jėgas ir kokie papildai iš tiesų veiksmingi. Atsivertę šią knygą sužinosite, kaip numesti svorio, priaugti raumenų, sumažinti kūno riebalų ir susikurti tobulą mitybos planą pagal savo sporto ar sveikatingumo programą. Čia rasite mitybos strategijų bėgikams, dviratininkams, plaukikams, triatlonininkams, taip pat patarimų, kaip pasiruošti varžyboms ir jose pasiekti geriausių rezultatų!

Knygos autorė Anita Bean – patyrusi sportininkė, viena labiausiai pripažintų kvalifikuotų mitybos specialisčių Jungtinėje Karalystėje. Ji yra bestselerių apie mitybą ir sportą autorė, išleidusi 27 knygas, taip pat daugelio leidinių apie sveiką gyvenseną bendraautorė.

Svarbiausia, kad „Mityba sportuojantiems“ yra ne tik praktinis sporto mitybos vadovas, bet ir receptų knyga – čia gausu ir moksliniais tyrimais grįstų patarimų, ir pateikiama daugiau nei 60 paprastų, gardžių bei maistingų patiekalų receptų, kurie suteiks energijos, padės subalansuoti mitybą, skatins gyventi sveikiau ir sportuojant pasiekti geriausių rezultatų.

Anita Bean. Mityba sportuojantiems. Vertėja Karina Juodelytė-Moliboga. – Vilnius: 2017. Briedis. – 272 p., iliutr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito