Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
02 22

Knygos, verčiančios garsius lietuvių komikus juoktis balsu

Kai Tomui Sojeriui reikėjo perdažyti tvorą, o jis tingėjo, šį darbą šmaikštusis Marko Twaino personažas pavertė pramoga – vaikai mokėdavo Tomui pinigus, kad galėtų teplioti tvorą, o šis tuo metu tinginiaudavo. Ši scena iš knygos „Tomo Sojerio nuotykiai“ man buvo labai juokinga. Vėliau kvatotis balsu vertė ištrauka iš Jerome‘o K.Jerome‘o romano „Trise valtimi (neskaitant šuns)“, kai traukiniais gabentas sūris taip dvokė, kad tuo kvapu nebuvo galima atsikratyti net ir užkasus sūrį po žeme.
Komikai
Komikai / 15min / asmeninio albumo nuotr.

Pastarąjį kartą skaitydamas knygą balsu juokiausi skleisdamas Kastyčio Sarnicko-Kasteto romaną „Turnė“, kuriame linksmino realistiški pokalbiai. O kaip jūs dažnai juokiatės balsu skaitydami knygas?

Norėdamas atrasti daugiau juoką keliančių knygų, apie tai kalbinau žmones, kurie mėgsta ne tik patys juokauti, bet ir skaityti – scenaristą ir vieną iš laidos „Dviračio šou“ kūrėjų Haroldą Mackevičių, komikus Paulių Ambrazevičių bei Airidą Jankų bei šmaikščių tekstų apie politiką ir aktualijas kūrėją Luką Ramoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas