Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Konkursas: laimėkite knygą „Nepasiduokite baimei“

15min ir knygų mainų platforma „Bookswap“ skelbia konkursą – laimėkite Pippos Grange knygą „Nepasiduokite baimei“, kurią išleido leidykla „Tyto alba“.
Knyga
Knyga / Knygos viršelis

Prizą konkursui įsteigė knygų mainų platforma „Bookswap“. Sužinokite daugiau apie knygų mainus – skaitykite čia.

Pippa Grange (g. 1970 m.) – britų kilmės taikomosios psichologijos specialistė, daugiau kaip 20 metų padedanti garsiems sportininkams pasiekti norimus rezultatus. Konsultacijų metu P.Grange pastebėjo, jog visų sportininkų problemų priežastis – baimė, lydinti juos toli už žaidimo aikštelės ribų. Knygoje mokslininkė pritaiko savo ilgametę darbo patirtį platesniame kontekste, persvarstydama baimės sampratą ir jos pėdsakus mūsų visų kasdieniame gyvenime.

Kodėl net pasiekę išsikeltus tikslus negebame pajusti pilnatvės? Ką slepia perfekcionizmas, pavydas ar polinkis sprukti nė neišbandžius savo jėgų? Baimė į mūsų gyvenimą įsėlina įvairiais, kartais visai netikėtais pavidalais. Galbūt vieną dieną nutraukiate santykius tik todėl, kad jūsų nepaliktų, galbūt užplūsta liūdesys ir įtampa sulaukus paaukštinimo darbe, o gal tiesiog nustembate, supratę, jog jau kurį laiką nejuntate maisto skonio.

Ši knyga moko pažinti tiek išorines, tiek vidines baimės apraiškas. P.Grange analizuoja šių laikų žmogui būdingą stokos mentalitetą, aptaria, kaip baimė veikia mūsų kūną ir mintis, kaip galima atpažinti pasąmoningas baimes, kurias tiek metų vadinome kitais vardais. Knygoje pateikiami psichologės pokalbiai su klientais leis atidžiau pažvelgti į skirtingas baimės formas ir jų šaltinius, o 7 siūlomi praktiniai patarimai padės išsiugdyti naujus įpročius, kuriais galėsite įveikti destruktyvius, baimę skatinančius elgesio modelius.

Laimėkite šią knygą atsakydami į paprastą klausimą: parašykite, kuriais metais gimė knygos autorė Pippa Grange?

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“. Spauskite čia.

Knygos laimėtoją skelbsime penktadienį, balandžio 8 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas