Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Konkursas: laimėkite knygą „Visiškai eilinė šeima“

15min ir knygų mainų platforma „Bookswap“ skelbia konkursą – laimėkite Mattiaso Edvardssono knygą „Visiškai eilinė šeima“. Knygą išleido leidykla „Baltos lankos“, o į lietuvių kalbą vertė Simona Padvelskytė.
Knyga „Visiškai eilinė šeima“
Knyga „Visiškai eilinė šeima“ / Knygos viršelis

Prizą konkursui įsteigė knygų mainų platforma „Bookswap“. Sužinokite daugiau apie knygų mainus – skaitykite čia.

Mattias Edvardsson (gim. 1977) – švedų mokytojas ir rašytojas. Pasirodęs 2018-aisiais, autoriaus debiutinis romanas „Visiškai eilinė šeima“ sukėlė tikrą audrą Švedijos knygų rinkoje, o jo autorių teisės buvo parduotos net 34 šalyse. M.Edvardssono talentas pelnytai lyginamas su didžiausiais skandinavų suspenso meistrais ir pasauliniu A.J.Finn bestseleriu „Moteris lange“. „New York Times“ knygą išrinko vienu iš septynių geriausių 2020 m. vasaros psichologinių trilerių.

Jie – eilinė švedų šeima. Pastorius Adomas, advokatė Ulrika ir jų devyniolikmetė dukra Stela. Trise jie gyvena puikiame nuosavų namų rajone Lunde ir iš šalies jų gyvenimas atrodo nepriekaištingas. Bet vieną dieną visas jų pasaulis subliūkšta. Žmogžudyste apkaltinta Stela uždaroma į areštinę.

Sielvarto ištikti tėvai nesupranta nei kas atsitiko, nei ko reikėtų griebtis. Abu yra pasiruošę dėl Stelos paaukoti viską, tačiau ar jie iš tikrųjų pažįsta savo dukrą? O vienas kitą? Trijose knygos dalyse sekame tėvą, dukrą ir motiną. Pamažu ima ryškėti kiekvieno iš jų veidas ir visa tiesa apie tai, kas iš tikrųjų nutiko.

Laimėkite šią knygą atsakydami į paprastą klausimą: parašykite, kas knygą „Visiškai eilinė šeima“ vertė į lietuvių kalbą.

Atsakymus rašykite „15min knygos“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“. Spauskite čia.

Knygos laimėtoją skelbsime ketvirtadienį, balandžio 14 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas