Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

TOP 14 ezoterinių knygų

Ar tikrai pasaulis yra toks, koks atrodo iš pirmo žvilgsnio? Ar gali būti, jog už Žemėje siaučiančių karų, konfliktų ir gamtos katastrofų slypi kažkas daugiau? Ar žmogus gali būti gerokai sudėtingesnė ir gilesnė būtybė, nei mokslininkai yra ištyrę? – rašoma pranešime spaudai.
TOP 14 ezoterinių knygų
TOP 14 ezoterinių knygų
Temos: 2 Knygos Literatūra

Ieškantiems atsakymų apie save ir pasaulį interneto knygynas patogupirkti.lt pristato skaitomiausias ezoterines knygas – jose skaitytojų laukia senųjų civilizacijų išmintis, pažintis su įdomiu astrologiniu pasauliu, pristatomas naujas požiūris į Visatą bei save.

Nuoroda
Sielų kelionės,
Maiklas Niutonas (Michael Newton)
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Michael Newton „Sielų kelionės“

Žymus amerikiečių hipnozės specialistas, filosofijos ir psichologijos mokslų daktaras, bei daugelio knygų autorius Michael Newton savo knygoje „Sielų kelionės“ praskleidžia paslaptingą ir baugų mirties šydą. Jis moko skaitytojus į mirtį pažvelgti optimistiškiau – ne kaip į siaubingą baimę, o kaip į galimybę stebuklingai pereiti į kitą gyvenimą, kupiną laisvės ir dvasinių išgyvenimų.

Knygoje M. Newton‘as gilinasi į sielos persikūnijimo procesą: kas pasitinka žmogų po fizinės mirties, kur vykstama toliau, kas tampa iškeliavusiojo anapilin Gidais ir angelais sargais, kuo jie užsiima, kokios struktūros ir hierarchijos egzistuoja tame mums nežinomame pasaulyje. Skaitytojai knygoje taip pat sužinos, kodėl ir kaip žmogus išsirenka savo kūną ir šalį, kurioje gyvena, profesiją, draugus ir net „priešus“.

Autorius į žmogaus sielos kelionę gilinasi ir kitose savo knygose – „Sielų lemtis“, „Gyvenimas tarp gyvenimų“, „Praeitų gyvenimų prisiminimai“, kuriose toliau narplioja pomirtinio gyvenimo paslaptis, tyrinėja likimo reikšmę, žmonių tarpusavio sielų ryšius.

Nuoroda
Minties magnetizmas ir traukos galia,
William Walker Atkinson
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

William Walker Atkinson „Minties magnetizmas ir traukos galia“

„Mūsų mintys pritraukia kitų žmonių mintis ir pačius žmones, formuoja įvairias situacijas, sukuria palankias ar nepalankias aplinkybes, padeda siekti sėkmės ar įstumia į nesėkmę“, – teigia autorius William Walker Atkinson, vienas pirmųjų pradėjęs šnekėti apie minčių galią ir poveikį žmogaus gyvenimui.

XIX a. vid. – XX a. advokatas, leidėjas ir autorius siekė žmones išmokyti įgalinti savo mintis, sukuriant minčių traukos jėgą, kuri leidžia į savo gyvenimą pritraukti norimus dalykus ir pašalinti netarnaujančius įsitikinimus. Kartu su garsiais savo laiko rašytojais, filosofais ir intelektualais jis organizavo „Naujosios minties“ judėjimą: sujungę Rytų filosofiją su krikščionybės doktrinomis, jie sukūrė savitą saviugdos sistemą ir išpopuliarino idėją, kad tikrojo dvasingumo tikslas yra padėti žmogui spręsti realias kasdienybės problemas. Galingą žmogaus minčių poveikį jis pristatė savo knygoje „Minties magnetizmas ir traukos galia“.

Nuoroda
Naujoji pasaulio tvarka. Pradžia. Žmonijos atranka,
J. Micha-el Thomas Hays
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

J. Micha-el Thomas Hays „Naujoji pasaulio tvarka“

„Tūkstančius metų žmoniją valdžiusi okultinė grupuotė tebevaldo ją iki šių dienų“, – teigia autorius J. Micha-el Thomas Hays akiratį apie pasaulį praplečiančioje knygoje „Naujoji pasaulio tvarka“. Knyga bus įdomi net ir didžiausiems skeptikams, mat leidinyje pristatomi moksliniais faktais patvirtinti autoriaus teiginiai apie pasaulinio masto įvykius, vykstančius žmonijai po nosimi.

Pasak autoriaus, jau išrastos technologijos, leisiančios Biblijos pranašystei apie pasaulio pabaigą išsipildyti visais aspektais, įskaitant ir Antikristo prisikėlimą. Skaitytojai sužinos, kaip dabartinį pasaulį valdo turtingieji, kas slypi po nesibaigiančiais konfliktais ir politiniais žaidimais bei kokia ateitis laukia žmonijos. Autorius naujosios pasaulio tvarkos tyrinėjimus tęsia kitose savo knygose – „Antroji dalis. Pabudimas“ ir „Trečioji dalis. Didysis perkrovimas“.

Nuoroda
Žalioji ragana. Vaistažolių, žolelių, augalų, eterinių aliejų ir kitų gamtos turtų magijos paslaptys,
Arin Murphy-Hiscock
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Arin Murphy-Hiscock „Žalioji ragana“

Raganos – ne tik pasakų būtybės – jos gali egzistuoti ir šiuolaikiniame žmonių pasaulyje! Autorė Arin Murphy-Hiscock pristato raganą kaip gamtininkę, žolininkę, išmintingą moterį ir gyduolę, išmanančią, kaip naudotis gamtos galiomis, pasitelkus į pagalbą žoleles, gėles ir eterinius aliejus.

Knygoje „Žalioji ragana“ skaitytojai sužinos, kaip žalioji ragana panaudoja žoleles, prieskonius, augalus ir gėles, norėdama paruošti vaistų ir aliejų kasdieniam gydymui, taip pat kaip kristalai, įvairūs akmenys ir net vytelės gali padėti atrasti vidinę pusiausvyrą, kaip atrasti darną tarp pagrindinių žemės elementų ir leisti savo sielai užmegzti ryšį su kiekviena gyva būtybe.

O kitoje savo knygoje „Namų ragana“ autorė persikelia iš gamtos į namus ir atskleidžia skaitytojoms, kaip, pasitelkus namų magiją, ritualus ir užkalbėjimus paversti savo namus jaukia ir šventa erdve, kurioje būtų gera gyventi.

Nuoroda
Laukas,
Lynne McTaggart
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Lynne McTaggart „Laukas“

Tiriamosios žurnalistikos atstovė Lynne McTaggart savo knygoje „Laukas“ skaitytojams atskleidžia naują radikalią paradigmą – kad žmogaus protas ir kūnas nėra atskiri nuo juos supančios aplinkos, o yra bendra pulsuojančios jėgos visuma ir kad sąmonė gali būti svarbiausias dalykas formuojantis mūsų pasaulį.

Autorė meta iššūkį įprastiniam mąstymo modeliui, jog žmogus yra aplinkybių mėtoma ir vėtoma auka, ir sugrąžina atsakomybę į žmogaus rankas, suteikiant vilties ir įkvėpimo, jog visos galimybės yra užkoduotos žmogaus sąmonėje.

Nuoroda
Švytintis pasaulis,
N. Gabija Wolmer
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

N. Gabija Wolmer „Švytintis pasaulis“

Kas slypi žmogui jau gerai pažįstamo pasaulio užkulisiuose? Ar įsikūnijimai, gamtos dvasios ir astraliniai sapnai išties egzistuoja tarp mūsų ar tėra vaizduotės pramanas? N. Gabija Wolmer – jau kelis dešimtmečius praktikuojanti dvasinė praktikė, besidarbuojanti dvasinio ugdymo, sąmoningo kvėpavimo ir astrominerologijos srityse, savo išmintimi bei patirtimi siekia pasidalinti romane „Švytintis pasaulis“.

Optimistinis, įtraukiantis, lengvai skaitomas, nors tuo pačiu labai gilus autorės romanas vaizduoja Škotijos užmiesčio dvare susirinkusią pavasaroti smagią ir kiek keistoką kompaniją. Pagrindinė romano herojė Sofi – dvasinė praktikė, regresijos sesijose mačiusi šimtus žmonėms atsiveriančių įsikūnijimų įrašų. Ji dalijasi patirtimis, regėjimais, žiniomis apie sąmonę bei reinkarnaciją, gamtos dvasių gyvenimą, moko savo svečius sąmoningo kvėpavimo bei ryšio su Žemės Siela. N. G. Wolmer romanas įtrauks į slėpiningus salamandrų ir kitų gamtos dvasių pasaulius, nemirtingojo sidho nuotykius bei genialaus indų tapytojo virsmus Himalajų kalnų oloje. Knygoje apstu sąmonę praplečiančios informacijos, tad knygą norėsis skaityti ne vieną kartą.

Nuoroda
Kvantinis karys. Sąmonės ateitis,
John Kehoe
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

John Kehoe „Kvantinis karys. Sąmonės ateitis“

Išsiugdyti savyje kvantinį karį – tai nauja užduotis šių dienų žmonėms visame pasaulyje. Tai ne tik būdas tapti visapuse ir nedaloma asmenybe, bet ir nuostabi kelionė į save ir visatos gelmes – tuo yra įsitikinęs knygos „Kvantinis karys. Sąmonės ateitis“ autorius John Kehoe.

Knygoje autoriui pavyko suderinti naujausius mokslo atradimus su mistiniais daugelio didžiųjų religijų mokymais ir taip sukurti kvantinio kario paveikslą bei būsimų žmonijos galimybių viziją. Tai knyga, skirta kiekvienam, norinčiam geriau pažinti gyvenimo paslaptis ir neišmatuojamas žmogaus galimybes.

Nuoroda
Žmogaus energetika,
Vladimiras Kivrinas
Įsigyti
* Kai įsigyjate partnerių paslaugas per 15min puslapį, mes gauname komisinį. Turiniui tai įtakos nedaro.

Vladimiras Kivrinas „Žmogaus energetika“

„Viską, kas egzistuoja pasaulyje – žmogų, liūtą, žuvį, akmenį, namą ar planetą – supa jų individualus energijos laukas, kurį galima vadinti energetika“, – teigia autorius Vladimiras Kivrinas. Norintiems sužinoti daugiau apie žmoguje vyraujančias energijas, rekomenduojame į rankas paimti autoriaus knygą „Žmogaus energetika“. Skaitytojai sužinos, jog visą gyvenimą žmogus keičiasi energija ir informacija su savo aplinka ir tas, kuris moka tai daryti geriau už kitus, harmoningiau įsitraukia į jį supantį pasaulinį ir gauna daugiau materialių ir dvasinių gėrybių, būna laimingesnis ir sveikesnis.

Knygoje autorius nagrinėja ir kitas įdomias temas – žmogaus aurą, Kirlianų efektą, augalų ir gyvūnų, paveikslų, fotografijų, filmų ir knygų energetikas bei jų sąveika su žmogaus energijomis, kokią energiją skleidžia meilė, norai ir kalba, dalijasi patarimais, kas gali sustiprinti ir pakelti bioenergetikos lauką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas