Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 01

Borisas Grebenščikovas ir „Akvarium“ Vilniuje pristatys minialbumą „Nemylimųjų dainos“

Gegužės 12 dieną Vilniuje, "Forum Palace" koncertą surengs Borisas Grebenščikovas ir grupė "Akvarium".
Borisas Grebenščikovas
Borisas Grebenščikovas / Organizatorių nuotr.

Jau tapo tradicija, kad pavasarį į Vilnių koncertuoti atvyksta Borisas Grebenščikovas ir jo legendinė grupė „Akvarium“. Tradicija nebuvo sulaužyta ir šiemet, - gegužės 12-ąją 19.00 val. Vilniaus "Forum Palace" scenoje įvyks šių muzikantų koncertas.

Vienos seniausių Rusijos roko grupių nereikia pristatyti. Įkurta daugiau nei prieš 40 metų ji iki šiol yra mylima ir įdomi ištikimiems gerbėjams bei naujokams. „Akvarium“ kūryboje gimė ištisa epocha: B.Grebenščikovo eilės vertė galvoti ir augti. Grupės dainos išauklėjo ne vieną kartą: gilios, pripildytos sudėtinga prasmių samplaika, jos kviečia sustoti, įkvėpti į plaučius paties šviežiausio oro ir bent sekundei – iškviepiant — prisiminti, kas svarbiausia.

B.Grebenščikovas išleidimui rengia naują grupės „Akvarium“ EP. Minialbumas vadinsis „Nemylimųjų dainos“ („Pesni neliubimyh“). Leidinį planuojama išleisti šių metų gruodį. B.Grebenščikovas pranešė, kad būsimasis EP netaps logišku albumo „Druska“ tęsiniu. B.Grebenščikovas taip pat pasakojo, kad paskutiniu metu „Akvarium“ daug įrašinėjo, tačiau į visavertį albumą šie įrašai kol kas nesusidėlioja. Įraše dalyvavo skirtingi muzikantai, tarp jų – ir užsienio, bet jų vardus atskleisti B.Grebenščikovas atskisakė. Muzikantas tik pažymėjo, kad daugelio dainų kol kas dar beveik niekas negirdėjo.

Vilniuje bus pristatyti koncertiniai „Nemylimųjų dainų“ variantai, o taip pat ir daug kitų grupės mėgėjų mėgiamų kūrinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento