Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 24

Boriso Grebenščikovo ir grupės „Akvarium“ koncerte Vilniuje sužydės medis

Balandžio 29 dieną, 19 val., Vilniuje, „Forum Palace“, įvyks Boriso Grebenščikovo ir grupės „Akvarium“ koncertas. Naujoje programoje „Abordaž“ B.Grebenščikovo ir jo kūrybos bendraminčiai atliks dainas iš naujo jo albumo „Druska“, taip pat daug senų dainų.
Borisas Grebenščikovas
Borisas Grebenščikovas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

B.Grebenščikovas – muzikantas, kuris vieną dieną Vilniuje, kitą – Sankt Peterburge, po kelių dienų jis jau garsiausioje studijoje įrašinėja muziką su pasaulyje vertinamais muzikantais, kurie jaučiasi tiesiog užburti nepažįstamos kalbos, stebuklingo skambėjimo ir autoriaus charizmos.

Tą pačią savaitę jis gali pats dalyvauti kultinės airių grupės „Flook“ pasirodyme Dublino bare, atlikdamas savo dainas skambant gitarai, dviem armonikoms ir fleitai. O po dienos... jau galime jį matyti viename didžiausių Londono knygynų su rašytoju Borisu Akuninu. O po to vėl didžiulio nepaprasto pasaulio glėbyje: Amerika, Skandinavija, Rusija, mylimoji Lietuva, Japonija. Muzikos ir dainų kūryba, knygų rašymas, šventųjų raštų vertimai, tapyba ir fotografija, prodiusavimas, keisčiausios kūrybinės idėjos ir jų įgyvendinimas.

B.Grebenščikovas ir „Akvarium“ muzikantai susitikti su publika vienintelio koncerto metu atvyks į Vilnių. O tai, kad koncertas įvyks jaukioje, specialiai šiam renginiui paruoštoje salėje su aukščiausio lygio šiuolaikine garso ir šviesos aparatūra bei įdomia scenografija, verčia prisiminti nemirtingojo Rabindranato Тagorės žodžius: „Aš paprašiau medžio: „Papasakok man apie Dievą.“ Ir jis sužydėjo!“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento