Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 24

Brianas May iš „Queen“: muzikiniai projektai yra kvaila mintis ir nuodai atlikėjams

Įvairūs muzikiniai projektai, kuriuose dalyviai savo muzikiniais sugebėjimais varžosi dėl prizų, populiarūs jau ne vieną dešimtmetį, tačiau legendinės „Queen“ gitaristas Brianas May tokius konkursus vadina visiškai kvailais ir netinkančiais muzikantams.
„Queen“ gitaristas Brianas May
„Queen“ gitaristas Brianas May / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Nors dauguma roko muzikos fanų niekinamai žvelgia į tokius projektus, kuriuose dominuoja pop muzika, savo interneto svetainėje muzikos legenda rašo, kad jo nepasitenkinimas yra nukreiptas ne į muzikos žanrą, o į pačią idėją. 

„Kai mes dainuojame ar grojame, mes NERĖKIAME iš visų plaučių, mėgindami kažką įtikinti mus pastebėti. Mes siunčiame žinutes klausytojams, mes dalijamės subtiliomis emocijomis, mes kuriame grožį, kuriuo gali pasidalinti tik atlikėjas, stovintis prieš auditoriją, kuri juo domisi“, – rašo B.May.

„Queen“ muzikantas ypač sukritikavo „The Voice“ formatą, kuomet dainininkus vertinantys teisėjai jų klauso nusisukę ir nematydami pačių atlikėjų. „Pasirodyme svarbu VISKAS, ką sugeba duoti atlikėjas... Balsas, garsas, kūno kalba, veido išraiška, intymus akių kontaktas... Ši kvaila, kvaila mintis, kad kažkas gali TEISTI daininką atsukęs jam nugarą ir prarandantis tikrą kontaktą, man yra didelė nesąmonė. Tai – nuodai augantiems jauniems atlikėjams“, – piktinosi muzikantas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?