Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 31

Davido Bowie gerbėjams – penkios iki šiol negirdėtos dainos

Kitą savaitę Davidas Bowie pristato savo naujausio albumo „The Next Day“ ypatingą versiją – kolekcionieriams skirtą trijų diskų rinkinį. Jame – net penkios iki šiol negirdėtos naujos dainos.
Kadras iš vaizdo klipo
Kadras iš vaizdo klipo

Trijų diskų rinkinyje melomanai ras dešimt papildomų dainų, kurių nebuvo kovą po dešimties metų pertraukos išleistame albume „The Next Day“: penkias naujas studijoje įrašytas dainas, du remiksus ir tris dainas, kurias anksčiau buvo galima rasti deluxe albumo versijoje. Rinkinyje taip pat bus ir DVD diskas, kuriame – dainų „Where Are We Now?“, „The Stars (Are Out Tonight)“, „The Next Day“ ir „Valentine's Day“ vaizdo klipai. 

Pats dainininkas nekomentavo, ar naujos dainos buvo įrašytos kartu su kitomis albumo dainomis, ar vėliau. 

Vasario mėnesį D.Bowie gerbėjus nustebino pranešęs, kad jau dvejus metus slapta įrašinėjo naują albumą „The Next Day“. Ekscentriškas menininkas taip pat nusprendė ir nedalinti interviu žiniasklaidai – viską, ką norėjo pasakyti apie naujuosius kūrinius, dainininkas sutalpino į 42 žodžių diagramą. D.Bowie taip pat neatskleidžia, ar yra planuojamas jo koncertinis turas. Vasario mėnesį jo gitaristas žurnalui „Rolling Stone“ prasitarė, kad turo tikimybė yra 50 procentų.

VIDEO: Atomica
VIDEO: The Informer
VIDEO: Like a Rocket Man
VIDEO: Born in a UFO
VIDEO: God Bless the Girl

Trečiadienį D.Bowie pristatė ir naują vaizdo klipą dainos „Love Is Lost“ remiksui, kurio autorius – Jamesas Murphy (buvęs „LCD Soundsystem“ lyderis).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento