Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 14

★★★☆☆ / Dešimtmetį menanti repo proga – Mad Money albumas „Šventoji trejybė 2“

Dešimt metų. Prieš tiek laiko muzikinę erdvę išvydo vienas garsiausių repo atlikėjo Mad Money kūrinių „Šventoji trejybė“. Daugiau nei milijoną peržiūrų vien „YouTube“ platformoje surinkęs kūrinys šiemet prisimintas naujai – Mad Money pagerbdamas jį išleido specialų EP (mažesnės apimties albumą) „Šventoji trejybė 2“.
„Mad Money“ ir EP albumas „Šventoji trejybė“
„Mad Money“ ir EP albumas „Šventoji trejybė“ / 15min fotomontažas

Daugiau repo albumų apžvalgų

Apie albumo pasirodymą socialiniuose tinkluose pranešęs Mad Money rašė, kad dešimtmečio proga nusprendė pristatyti antrą „Šventosios trejybės“ versiją – trijų kūrinių EP, kurie būtų panašūs tematiškai ir stilistiškai į savo pirmtaką.

Man pačiam kiek netikėtas buvo šis sprendimas, bet, prisipažinsiu, kad malonus. Visgi „Šventoji trejybė“ pačiam yra vienas ikoniškiausių Mad Money kūrinių. Kartu jis vis primena ne tik dešimtmečio nueitą kelią, bet ir tą senąjį Mad Money, kurio prieš dešimtmetį pristatytą kūrybą norisi klausyti ir dabar.

Nors, pripažinkime, kad ir prieš dešimtmetį, kaip ir dabar, netrūko kalbų, kad Mad Money nebėra toks, koks buvo anksčiau. Netrūko ir retorinių klausimų, kada grįš tikrasis Mad Money?

VIDEO: Mad Money - Šventoji trejybė [Audio]

Matyt, tos kalbos nuolat lydės šį repo atlikėją arba, kiek pamena dar kiek senesnės karto repo mėgėjai, Manifestą – toks yra šis repo kūrėjas, nuolat ieškantis naujų kūrybinių vėjų. Tad nenuostabu, kodėl Mad Money neapsistoja tie vienu repo stiliaus keliu.

Bet gal to ir nereikia? Nuomonių yra tekę girdėti visokių - nuo nusivylimo Mad Money iki džiaugsmo, kad naujo jo muzikiniai pavidalai tiesiog užburia.

Tvirtai aišku viena – Mad Money pastaraisiais metais yra labai produktyvus. Aš ir pats stebiuosi, kad EP „Šventoji trejybė 2“ yra jau trečias mano apžvelginėjamas atlikėjo albumas.

Tad pasigarsinkime repo ritmus ir panarstykime šį netikėtą vakarėlį, kurį Mad Money surengė savo gerbėjams su šiuo EP.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas