Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 25

Grupė „Subtilu-Z“ atskleis tris paslaptis

Šeštadienį Kauno tautinės kultūros centre „Tautos namai“ skambės instrumentinė muzika – kauniečiams koncertuos keturi profesionalai, susibūrę į grupę „Subtilu-Z“.
Grupė „Subtilu-Z“ Kaune koncertuos šeštadienį.
Grupė „Subtilu-Z“ Kaune koncertuos šeštadienį. / Organizatorių nuotr.

Laurynas Vaitkus (tenorinė birbynė), Dmitrijs Mihailovs (akordeonas), Povilas Velikis (akordeonas) ir Vytautas Švažas (perkusija) mėgaujasi buvimu scenoje. Jų repertuare – klasika, džiazas ir autorinės kompozicijos.

„Mums muzika – nuolatinis ieškojimas. Nepaliaujamas kelias patiems į save ir klausytojus“, – sako į Kauną atvykstantys muzikantai.

Į koncertinį turą po Lietuvą iškeliavę grupės nariai pristato naują programą „Trys paslaptys. Skambesys. Emocija. Mintis“. Atlikdami jos kūrinius menininkai bando atskleisti naują gerai žinomų instrumentų skambesį.

„Tikrąją muziką sudaro ne tik „plikas“ garsas. Būtina ir emocija, duodanti jai ypatingumo, išskirtinumo. Tai, kad muzika pakylėja, kad išgirdę galime nešiotis ją savo atmintyje, šį meną padaro ypatingai artimu žmogui“, – sako muzikantai.

Pusantros valandos trukmės grupės „Subtilu-Z“ koncertas vyks vasario 26 d., 18 val., Kauno kultūros centre „Tautos namai“ (Vytauto pr. 79/ Kęstučio g.1).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai