Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 20

Prie Germanto ežero - gyvos muzikos festivalis su Erika Jennings, Jurgiu Didžiuliu ir Neda

Telšių rajone rugpjūčio 4 dieną jau trečią kartą Germanto ežero pakrantėje organizuojamas gyvos dainos festivalis „Aš toks vienas“. Renginio tikslas – propaguoti lietuviškas autorines dainas, jų atlikėjus, skatinti įvairių kartų atstovus bendromis pastangomis populiarinti gyvą dainavimą ir grojimą.
Festivalis "Aš toks vienas"
Festivalis "Aš toks vienas"
Temos: 1 Telšiai

Jau dukart vykęs festivalis parodė, kad tokio žanro renginys labai reikalingas ir yra populiarus ne tik Žemaitijos regione. Jis sutraukia tūkstančius žiūrovų iš visos Lietuvos.

Festivalis „Aš toks vienas“ šiemet bus dar solidesnis ir profesionalesnis. Jame dalyvaus itin populiarių atlikėjų „arsenalas“: Edmundas Seilius ir Baltijos gitarų kvartetas, Erica Jennings ir Jurgis Didžiulis, Ieva Narkutė, Linas Adomaitis, Neda ir Olegas Ditkovskis, Kęstutis Jablonskis ir grupė, Jokūbas ir Saulius Bareikiai, Romualdas Miškinis, Laimis Vilkončius, „Saulės broliai“ ir kiti.   

Plečiant festivalio mastą, pirmą kartą Žemaitijoje ir Vakarų Lietuvoje organizuojama Dainos stovykla jauniesiems kūrėjams. Organizatorių tikslas – sujungti talentą, patirtį, profesionalumą ir jaunatvišką entuziazmą. Stovyklos vadovais sutiko būti profesionalūs dėstytojai – Lietuvos kompozitorių ir rašytojų sąjungų nariai.

Dalyviai turės galimybę susitikti su garsiais atlikėjais ir prodiuseriais. Visos sukurtos dainos bus atliekamos gyvai, be fonogramos pritarimo. Tai savotiška investicija į jaunąją kartą, siekiant, kad ateityje lietuviškos muzikos produktas būtų  originalesnis, profesionalesnis ir kokybiškesnis. Ši stovykla – tai galimybė kvalifikuotų mokytojų pagalba atsiskleisti jauniems kūrėjams, propaguojantiems lietuviškas autorines dainas. Trys geriausi stovyklos mokiniai bus atrinkti pasirodymui gyvos dainos festivalyje „ Aš toks vienas“ kartu su garsiausiais Lietuvos atlikėjais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai