Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 09

Į Klaipėdą alternatyviosios muzikos gerbėjus kviečia „Duženos Fest #3“

Vasario 13 d., šeštadienį Klaipėdoje vyks jau trečiasis sunkiosios muzikos festivalis „Duženos Fest“. Pagrindiniai renginio svečiai – specialiai iš Olandijos į Klaipėdą atvykstanti sunkaus instrumentinio roko grupė „Gigatron2000“.
„Gigatron2000“
„Gigatron2000“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Muzika

Festivalis „Duženos Fest #3“ vyks moderniame naujai įrengtame lofte „No.74“. Renginio metu dviejose scenose pasirodys virš dešimties grupių iš Lietuvos ir užsienio. Skambės įvairiausi nestandartinės muzikos stiliai – nuo nekomercinės elektronikos iki sunkiojo metalo.

„Sunkiojoje“ festivalio scenoje pasirodys „Gigatron2000“, „Stormgrey“, „Phrenetix“, „Hellhookah“, „Sisyphean“. Ypatingą pasirodymą taip pat surengs klaipėdiečiai keistu pavadinimu „[,silu:’et]“. „Kreivojoje“ scenoje pasirodys „Vilkduja“, „Skeldos“, „Tiesė“ bei muziką leis du didžėjai.

„Duženos Fest“ į pajūrį sutraukia daugybę alternatyvios muzikos gerbėjų iš visos Lietuvos ir net kitų valstybių. Festivalis pasižymi draugiška atmosfera, kokybišku garsu ir aukštu organizaciniu lygiu.

Bilietai į „Duženos Fest #3“ renginio dieną kainuos 16 eurų. Pasižymėjusiems, kad dalyvaus festivalyje specialiame renginio „Facebook“ puslapyje bilietai koncerto dieną kainuos 14 eurų.

Visą išsamią informaciją apie festivalį galima rasti internete adresu www.duzenos.lt .

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento