Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 07 23

Į Lietuvą sugrįžtanti Gintarė Jautakaitė laukia susitikimo su Palangos publika

Kasmet į Lietuvą iš JAV, kur dabar gyvena su šeima, atvykstanti Gintarė Jautakaitė nekantriai laukia ne tik poilsio pamėgtame kurorte prie gintarinės Baltijos ir galimybės pabendrauti su šeima bei pajusti lietuvišką dvasią, bet ir susitikimo su Palangos publika koncertų salėje. Kiekvieną vasarą atlikėja surengia koncertą prie jūros atostogaujantiems savo gerbėjams.
Gintarė Jautakaitė
Gintarė Jautakaitė / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Palanga

Rugpjūčio 8 dieną Palangoje G. Jautakaitė surengs autorinį muzikos ir poezijos vakarą-koncertą, kurio metu publikai pažers savo poezijos posmų bei senų ir naujesnių dainų. Koncertą ves aktorė Virginija Kochanskytė, dalyvaus Nijolės Jautakienės ir Salvinijos Jautakaitės-Hargreaves vadovaujami chorai „Pastoralė“ ir „Giesmė“.

„Šio koncerto idėja yra skirta specialiai Palangai ir jos istorinei publikai bei mūsų numylėtai estradai. Skambės tos dainos, kurios tinka šiai specifinei koncertų erdvei su žvaigždėtu dangaus skliautu. Labai laukiu susitikimo su ta nepakartojama publika ir noriu, kad muzikos mylėtojai ateitų pailsėti ir paflirtuoti su ano laiko žibančios jaunystės vasaromis, pasvajoti iliuzijos šviesoje, paklausyti dainų, kurios skambėjo ir tada, kai nuo publikos kas vakarą lūžo koncertų salės“, – sako ypatingą Palangai pritaikytą programą rengianti autorė.

Koncerto metu skambės pačios autorės populiarios dainos, o taip pat L. Vilkončiaus, G. Kuprevičiaus bei kitų kompozitorių kūriniai, jau tapę Gintarės vizitine kortele, taip pat naujos dainos iš Lietuvos jubiliejui skirto albumo „Kol prašvis“. Pati autorė teigia, kad publikai ruošia ir siurprizų, kurių kol kas neatskleidžia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai