Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 29

Kazimieras Likša kviečia į muzikinę vasaros uždarymo šventę Vilniuje

Buvusios grupės „Karma“ lyderis Kazimieras Likša turėjo aktyvius metus. Išleistas pirmasis solinis albumas „Per pusę“. Pristatyti keli vaizdo klipai, iš kurių titulinės albumo dainos klipas buvo pirmasis tokios technologijos Lietuvoje. Įrašytos trys dainos kartu su žinomais Lietuvos repo kultūros atstovais. Koncertinis turas per Lietuvą ir t.t.
Kazimieras Likša/ Ryčio Šeškaičio nuotr.
Kazimieras Likša/ Ryčio Šeškaičio nuotr.

„Jaučiu, kad viską, ką norėjau pasakyti šiuo albumu, jau pasakiau. Pastaruoju metu pradėjau žiūrėti į ateitį. Supratau, kad turiu pakankamai dainų, jog galėčiau įrašyti visiškai naują albumą. Todėl nusprendžiau, kad laikas padėti tašką šiame etape ir pradėti visiškai naujus darbus.

Esu be galo laimingas, jog pavyko suorganizuoti iš tiesų puikų koncertą, kuriame taip pat svečiuosis grupės „Bigsūras“ bei „Movo“. Taip pat atėjusių į koncertą lauks dar vienas muzikinis siurprizas – slaptas svečias. O prie viso to dar prisijungė ir, mano nuomone, geriausias Lietuvoje muzikos koncertų apšvietėjas – Arvydas Buinauskas“, – pasakojo Kazimieras Likša.

Manto Repečkos nuotr./Kazimieras Likša
Manto Repečkos nuotr./Kazimieras Likša

Pasak dainininko tai bus pirmasis kartas, kuomet jis rengia savo koncertą „Vasaros terasoje“. „Visuomet apie tai svajojau. Laukiau šios dienos ir esu laimingas, jog koncertas įvyks būtent dabar. Turiu puikią koncertinę komanda, su kuria grodami jaučiame didžiulį malonumą.

Albumo „Per pusę“ koncertinė programa yra labai įvairi. Kiekviename koncerte susirinkę žiūrovai turi galimybę pajausti įvairaus spektro jausmus. Nuo didžiulės energijos iki vidinės ramybės. Nuo puikios nuotaikos iki susikaupimo. Tai išlaiko žiūrovų dėmesį nuo pat pirmųjų koncerto akordų iki pat renginio pabaigos“, – kalbėjo dainų muzikos ir tekstų autorius K.Likša.

VIDEO: Kazimieras Likša - Per pusę

„Iki šiol mano filosofija yra labai paprasta. Nekoncertuoju labai daug, bet kai rengiu koncertą, jis privalo būti ypatingas ir kažkuo išskirtinis. Šis kartas bus būtent toks. Susirinkusių žiūrovų lauks trijų valandų muzikos šventė, kurioje jie išgirs daug geros, o kas svarbiausia, įvairios muzikos.

Neįsivaizduoju geresnio būdo užbaigti vasaros sezoną, kaip su mini festivaliu po atviru dangumi. Todėl laukiamas bus kiekvienas, kuris rugpjūčio 30 dienos vakarą bus Vilniuje. Susitikime pabūti kartu, nes kito karto reikės šiek tiek palaukti“, – ragino atlikėjas.

Koncertas įvyks rugpjūčio 30 dieną, 19 valandą Vilniuje, Vasaros terasoje.

Koncerto svečiai – grupės „Bigsūras“, „Movo“ bei slaptasis muzikinis svečias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento