2015 10 16

Kazimieras Likša kviečia į savo pirmąjį solinį turą „Surask mane“

Po grupės „Karma“ išsiskyrimo praėjo daugiau nei pusę metų, tačiau jau dabar buvusios grupės lyderis Kazimieras Likša skelbia savo solinės karjeros pradžią. Prieš kelias dienas muzikantas spėjo išleisti jau gerų atsiliepimų sulaukusį pirmąjį singlą „Surask mane“, o šiandien skelbia to paties pavadinimu pavadintą koncertinį turą, kuris prasidės jau už kelių savaičių.
Kazimieras Likša / K.Likšos asmeninio archyvo nuotr.
Kazimieras Likša / K.Likšos asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Muzika

„Buvo nelengvas laikotarpis, kai išsiskyrė grupė. Kelyje atsirado daugiau sunkumų nei tikėjausi. Tačiau susikaupiau, susitvarkiau su jauduliu ir nieko nelaukęs pradėjau dirbti prie savo naujausių dainų.

Labai džiaugiuosi, kad galiu sukviesti visus buvusius grupės „Karma“ gerbėjus ir naujai atrastus žmones į savo pirmąjį koncertinį turą, kuriame koncertuosiu su grupe. Tai bus iš tiesų visa ko pradžia“, – sakė Kazimieras Likša.

VIDEO: Kazimieras Likša - Surask mane (Official video)

Lapkričio mėnesį prasidės koncertinis turas, kurio metu muzikantas aplankys tokius miestus kaip Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys, Alytus ir taip pat Kings Lynn Anglijoje. Koncertų organizatoriai Anglijoje „MD concerts“ žada ir dar vieną Kazimiero koncertą Anglijoje, tačiau tai bus paskelbta vėliau.

Pažadu, kad atėję į koncertą žmonės išgirs savo jau pamiltas dainas iš „Karmos“ laikotarpio ir taip pat šiek tiek naujo repertuaro

„Šiame naujame etape aš noriu leisti sau eksperimentuoti su muzika. Tai, matyt, jau girdisi iš pirmojo singlo „Surask mane“. Tačiau nenoriu, jog buvę grupės „Karma“ fanai galvotų, jog užmiršau senąsias dainas.

Pažadu, kad atėję į koncertą žmonės išgirs savo jau pamiltas dainas iš „Karmos“ laikotarpio ir taip pat šiek tiek naujo repertuaro.

Tai bus koncertinis turas, kuomet iš naujo kviesiu surasti mane ir mano muziką“, – pasakojo K.Likša.

Atlikėjas žada, jog koncertuose bus visi elementai, kuriuos iki šiol mėgo jo klausytojai – nuoširdumas, energija ir bendravimas. „Tai visuomet buvo pagrindiniai elementai koncertuose, kuriuose noriu užmegzti ryšį su klausytoju.

Kas kartą noriu, kad žmogus, atėjęs į koncertą, išeitų savyje suradęs kažką naujo, kažkokią mintį, o gal tiesiog „užsidegimą“ gyvenimui. Labai pasiilgau koncertų, tikiu man tai tik padės sukurti gražias akimirkas kiekvienam, kuris skirs savo vakarą mano muzikos paklausymui.“, – ragino savo klausytojus K. Likša.

Atlikėjas labai kviečia visus savo klausytojus susitikti koncertuose: lapkričio 6 d. Alytuje, bare „Fenix“, lapkričio 14 d. Kaune, klube „Punto jazz palėpė“, lapkričio 19 d. Vilniuje, klube „Tamsta“, lapkričio 21 d., Panevėžyje, klube „Tauros loftas“, lapkričio 28 d. Anglijoje, Kings lynn miestelyje, gruodžio 4 d. Šiauliuose, bare „Blic“ ir gruodžio 12 d. Klaipėdoje, klube „Kaštonas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento