Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 22

Kazimieras Likša kviečia paremti vėžiu sergančius vaikus

Daugiau nei pusmetį Lietuvoje vyksta plačiai akcija „Nusiskusiu plaukus dėl sergančių vaikų“, kurią inicijavo Ieva Krivickaitė. Prie akcijos jau spėjo prisidėti nemažai žinomų žmonių. Visa tai lėmė nemažą visuomenės susidomėjimą, tačiau tai nėra ir negali būti visko pabaiga. Sergantiems vaikams reikia nuolatinės priežiūros ir finansavimo.
Kazimieras Likša pristato naująjį grupės „Karma“ albumą „Gyvenimo pradžia“ / I. Gelūno nuotr.
Kazimieras Likša pristato naująjį grupės „Karma“ albumą „Gyvenimo pradžia“ / I. Gelūno nuotr.

„Stebėjau šią akcija nuo pat pradžios, kada vis daugiau žinomų Lietuvos žmonių prisidėjo savo raginimais padėti sergantiems vaikams. Džiaugiausi, kad vis atsiranda žmonių, kurie skiria savo laiką, kad galėtų padėti kitiems. Tai matyt lėmė mano norą prisidėti ir pabandyti kartu su visais atkreipti dėmesį į šią problemą. Nedelsiant susisiekiau su pačia Ieva ir dabar galiu su dideliu džiaugsmu pranešti, jog mano koncertinio turo „Surask mane“ metu kviesiu visus savo ir buvusios grupės „Karma“ gerbėjus prisidėti prie šios akcijos ir paaukoti tiek, kiek tik išgalės tą vakarą.“, – pasakojo  atlikėjas Kazimieras Likša.

2011 metais K. Likša kartu su organizacija „Būk geras“ surengė koncertinį turą „Gyventi negalima mirti“.

Atlikėjas pasakoja, kad nuo pat pirmųjų savo akordų svajojo, kad kartu su savo muzika galės prisidėti prie socialinių problemų ir taip pabandyti jas sumažinti.

Jau 2011 metais K. Likša kartu su organizacija „Būk geras“ surengė koncertinį turą „Gyventi negalima mirti“, kurio metu bandė atkreipti visuomenės dėmesį į kraujo vėžiu sergančius žmones.

„Tai, ką man Ieva pasakojo, mane dar labiau įkvėpė padėti. Jau daug žmonių prisidėjo prie šios akcijos, tačiau medikamentai, kurių reikia vaikams, yra labai brangūs. Tad kiekvienas centas – svarbus. Aš net neabejoju, jog žmonės, kurie renkasi mano koncertuose, tai supranta ir iš tiesų geranoriškai prisidės.“, – kalbėjo K. Likša.

Ieva Krivickaitė ir Kazimieras Likša kviečia nepraleisti progos smagiai praleisti laiko ir tuo pačiu prisidėti prie itin svarbios akcijos, kuri kažkam gali išgelbėti gyvybę.

Koncertai prasidės jau kelių savaičių bėgyje.

Lapkričio 6 dieną Alytuje, bare „Fenix“, lapkričio 14 dieną Kaune, klube „Punto jazz palėpė“, lapkričio 19 dieną Vilniuje, klube „Tamsta“, lapkričio 21 dieną Panevėžyje, klube „Tauros loftas“, lapkričio 28 dieną Kings Linn‘o miestelyje Anglijoje, gruodžio 4 dieną Šiauliuose, klube „Blic“, gruodžio 12 dieną Klaipėdoje, klube „Kaštonas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento