Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 30

Lana Del Rey buvo pastebėta dirbanti vaflių kepyklėlėje

Liepos 20 d. pasirodė pranešimų ir įrašų socialiniuose tinkluose, kuriuose pranešama, kad šešis kartus „Grammy“ apdovanojimui nominuota atlikėja Lana del Rey pastebėta Florencijoje, Alabamoje. Ji ne tik pozavo nuotraukoms ir asmenukėms su gerbėjais vietiniame nagų salone, bet ir buvo pastebėta, beje, su uniforma vietinėje vaflių kepyklėlėje, rašo portalas „Today“.
Lana del Rey
Lana del Rey / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Muzika Lana Del Rey

Nei Lanos Del Rey, nei vaflinės atstovai neatsakė į „Today“ prašymą pakomentuoti.

Visgi gerbėjai spėliojo, kad jos pasirodymas toje vietoje gali būti susijęs su naujausio jos albumo „Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd“ kūrimu.

Nepriklausomai nuo to, ar L.D.Rey turi senų draugų šioje vietovėje, ar ne, pasirodė, kad ji susirado naujų – susidraugavo su vaflinės darbuotoja LaShawn D.Tuttle, rašoma keliuose feisbuko pranešimuose.

Buvo labai smagu bendrauti su L.D.Rey, ji tokia kukli, linksma ir gera, L.D.Tuttle rašė socialiniame tinkle bei paskelbė nuotraukas ir vaizdo įrašą. Įraše matyti, kaip L.D.Rey pilsto kavą vilkėdama uniformą su vardine etikete, ant kurios užrašyta „Lana“, bendrauja su klientais ir net kalbasi su savo broliu Charlie Grantu, kuris taip pat sėdi restorane, nors ir be uniformos.

Be to, atrodo, kad L.D.Tuttle taip pat buvo susitikęs su L.D.Rey prieš dainininkės nuotykį garsiajame užkandinių tinkle, nes liepos 19 d. įraše pozavo nuotraukoms be uniformos.

Čia nėra vasaros liūdesio, rašė L.D.Tuttle, pozuodama asmenukėms priešais „Great American Thrift Store“ parduotuvę Florencijoje, Alabamos valstijoje, kaip teigiama vėlesniame komentare.

L.D.Tuttle nėra vienintelis žmogus, kuriam pavyko pabūti su dainininke, kuri šiuo metu yra tarp savo gastrolių Šiaurės Amerikoje stotelių ir liepos pabaigoje pasirodys festivalyje „Newport Folk Fest“ Rodo saloje. Keletas laimingųjų gerbėjų pagavo ją restorane ir net automobilių stovėjimo aikštelėje, darydami asmenukes ir ne tik.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas