Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 19

 „Lizdą“ vienai nakčiai perima „Studio 9“ kariauna

Nė kojos kelti iš Kauno nebereikia – pamėgtų sostinės vietų atmosferą galima pajusti čia pat, užsukus į „Lizdą“. Kartą džiugiai įsileidę vieno geriausių Vilniaus klubų komandą, šį kartą baro raktus šeimininkai drąsiai perduoda „Studio 9“ kariaunai, praneša organizatoriai.
Kauno klubas „Lizdas“
Kauno klubas „Lizdas“ / Organizatorių nuotr.

Dažnai pagiriančių žodžių sulaukiantys „Lizdo“ renginių organizatoriai išpuikti neplanuoja ir stengiasi vis maloniau nustebinti savo lankytojus: įrodymas – vakarėlių serija tampantis renginys, kuris miestiečius supažindina su draugiškomis klubinėmis vietomis iš visos Lietuvos. Vasarį svečių sąraše atsidūrė ir ketvirtąjį gimtadienį švenčianti, sostinės klubinėtojų ir gero skonio gerbėjų numylėta vieta – „Studio 9“.

Nors gimimo dieną dar šią savaitę su trenksmu paminėjo savame mieste, komandiruotę į „Studio 9 | TAKEOVER at Lizdas“ suplanavusi armija teigia, kad jėgų pasiliko linksmybėms mažų mažiausiai iki sekmadienio aušros.

Anonsai socialinės medijos kanaluose patvirtina gandus – tiek šokių programa, tiek baro amunicija, ir netgi šefo komplimentais šį šeštadienį, vasario 20-ąją, „Lizde“ rūpinasi naujakuriai. Į Kauną atvyksta visa restoklubo kariauna: „Studio 9“ virtuvės kapitonas Artūras, kuriantis nepamirštamus skonio įspūdžius, patraukliomis šypsenomis apsišarvavusi bei platų gėrimų asortimentą paruošusi baro delegacija, šokių aikštelės vadeivos ir netgi palaikymo komanda.

Organizatorių nuotr./Kauno klubas „Lizdas“
Organizatorių nuotr./Kauno klubas „Lizdas“

Kol iš sostinės atvyksiantys šokėjai blizgina batus ir ruošia šventines eilutes, barmenai trypčiodami nekantrauja, o virtuvės šefas dalijasi užuominomis apie šeštadienio skonių programą, didžėjai kruopščiai renka muzikines dovanas.

Išvykos transporte iš anksto suplanuotos net penkios vietos šviesiąją šokių muzikos pusę atstovaujantiems scenos dievaičiams: „Preliudų“ radijo laidos vedėjui ir didžėjui St. Stereo, vakarėlių atmosferą mėgstančiam įkaitinti Ponty Mython, net didžiausių skeptikų klubus išjudinančiam Stepan Bitus, talentingajam Mr.Gooze ir turbūt daugeliui melonamų pažįstamam F Tee.

„Studio 9“ šiai komandiruotei ruošiasi itin entuziastingai, tačiau pripažįsta, jog ne savam kieme ruošiantis iškelti šventę ima jaudulys. Tam, kad kinkos atsidūrus prie baro slenksčio nedrebėtų, „Lizdo“ šeimininkus šį kartą kaip svečius priimsiantys restobaro atstovai tikisi ir gausaus kauniečių palaikymo. Vis dėlto, juk sklando gandai, kad Kaune besisvečiuojančius išties šiltai sutinka „Lizdo“ draugai...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento