Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 21

manoMUZIKA.lt: „Bloc Party“ vokalistas Kele Okereke išmestas iš grupės?

Britų grupės „Bloc Party“ atsikūrimas ir vėl pakibo ant plauko. Duodamas interviu muzikos žurnalui „NME“, kolektyvo vokalistas Kele Okereke atskleidė, kad po ilgos pertraukos į studiją susirinkusi grupė jo net nepakvietė į repeticiją.
Grupė „Bloc Party“ ir jos vokalistas Kele Okereke (antras iš dešinės).
Grupė „Bloc Party“ ir jos vokalistas Kele Okereke (antras iš dešinės). / Grupės arch. nuotr.

„Pietaudamas viename Londono restorane pažvelgiau pro langą ir pamačiau praeinantį žmogų su pažįstama šukuosena. Iškart supratau, kad tai – grupės gitaristas Russelas Lissackas. Išbėgau į kiemą ir šūktelėjau jam. Russelas neišgirdo, todėl sumaniau jį pasekti. Priėjome „Bloc Party“ repeticijų vietą, Ten jau stovėjo Mattas ir Gordonas (kolektyvo nariai – bosistas Gordonas Moakes ir būgnininkas Mattas Tongas – aut. past.). Jie visi įėjo į vidų“, – pasakojo Kele Okereke.

Paklaustas, ar pastaruoju metu buvo kalbų apie muzikos kritikų itin laukiamą „Bloc Party“ atsikūrimą, Kele atsakė: „Jau kurį laiką apie tai nekalbėjome. Mane labai neramina žinia, kad galiu būti tiesiog išmestas iš grupės. Dabar net bijau skambinti kažkuriam iš kolektyvo narių...“

Dabar net bijau skambinti kažkuriam iš kolektyvo narių...

Jei ši žinia – ne savireklaminis triukas, ji tikrai vėl „įpylė žibalo į ugnį“, mat dar šių metų balandį grupės gitaristas Russelas Lissakas, kalbėdamas su „The Guardian“ sakė: „Aš ir Kele jau pradėjome kurti naują „Bloc Party“ muziką. Tiesa, reikėtų palaukti vasaros pabaigos, mat kai kurie grupės nariai turi įsipareigojimų kitiems kolektyvams. Tačiau manau, kad jau rugsėji studijoje susirinks visa grupė ir mes vėl pradėsime dirbti kartu“.

ManoMUZIKA.lt primena, kad tris studijinius albumus išleidęs Londono kolektyvas „Bloc Party“ susikūrė 2003 metais. Paskutinis diskas „Intimacy“ dienos šviesą išvydo 2008- ųjų rugpjūtį. Vėliau grupės lyderis Kele pradėjo savo solinę karjerą, kurią vainikavo praėjusiais metais išleistas debiutinis įrašas „The Boxer“. Spalio pabaigoje „Kele“ išleis nepilną studijinį albumą (EP) „The Hunter“.

VIDEO: Bloc Party - So Here We are

Daugiau apie kitokią muziką skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai