Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 02

Meatas Loafas sako, kad šios jo gastrolės tikrai paskutinės

Po daugiau kaip 35 metus trukusios koncertinės veiklos amerikiečių rokeris Meatas Loafas daugiau nebeketina leistis į kelią.
Meatas Loafas
Meatas Loafas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Meatas Loafas, kurio 1977 metų „Bat Out Of Hell“ vis dar yra tarp geriausiai perkamų albumų, sakė, kad jo gastrolės „Last At Bat“, kurios šią savaitę prasideda Didžiojoje Britanijoje ir bus tęsiamos Europoje, yra jo paskutinės, nes pastaraisiais metais jam tenka grumtis su sveikatos problemomis.

Nors kiti senstantys rokeriai, tokie kaip „The Rolling Stones“ grįžta prie pelningo gastroliavimo, Meatas Loafas sako, kad jam jau gana.

„Tikrai gana ... Tiesiog daugiau nebenoriu keliauti“, – sakė stuomeningasis dainininkas interviu, kurį „Reuters“ televizijai davė prieš gastroles Britanijoje, Vokietijoje ir Nyderlanduose.

„Esu sunkesnis už (Micką) Jaggerį maždaug 100-u svarų (45 kg) ir tai kažką reiškia. Jis neturėjo tokios amortizacijos“, – sakė jis.

Meatas Loafas, kurio tikrasis vardas yra Marvinas Lee Aday, 2007 metais atšaukė gastroles Europoje dėl diagnozuotos balso stygų cistos ir sakė, kad dėl to sulaukė ir piktos reakcijos.

Dėl jo sveikatos buvo susirūpinta ir 2011 metais, kai jis susmuko tiesiog scenoje. Vėliau dėl tokių sąmonės netekimų jis kaltino astmą.

Pernai jam buvo atlikta kelio sąnario operacija, po kurios jis dar nėra visiškai atsigavęs, o netrukus jam turi būti atlikta kito kelio operacija.

Meatas Loafas sako, kad jo sveikata gera, bet svarbu galėti koncertuoti geriausiai, kaip tik įmanoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?