Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 24

„Mumford & Sons“ paskelbė karjeros pertrauką

Britai „Mumford & Sons“ atskleidė, kad pasibaigus koncertiniam turui jie ketina neribotą laiką pailsėti ir atsipūsi nuo muzikos.
Marcusas Mumfordas
Marcusas Mumfordas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žurnalui „The Rolling Stones“ grupės klavišininkas Benas Lovettas prasitarė, kad „artimiausioje ateityje nebus jokios „Mumford & Sons“ veiklos“. Jis pridūrė, kad net nė vienas iš grupės narių net nenutuokia, kada jie grįš kartu kurti naujo albumo.

„Mes tik žinome, kad ketiname pasiimti ilgokas atostogas ir tiesiog grįžti prie paprasto bendravimo tarpusavyje – kai neturime jokių įsipareigojimų, spaudimo ir pan. Atrodo, kad dabar yra paskutinė savaitė mokykloje – prieš pat atostogas“, – kalbėjo B.Lovettas.

Po to, kai vasario mėnenį „Mumford & Sons“ laimėjo „Grammy“ apdovanojimą už geriausią metų albumą, britai be perstojo koncertavo. Birželio mėnesį jiems teko atšaukti tris pasirodymus – bosistui Tedui Dwane'ui reikėjo atlikti skubią operaciją dėl kraujo krešulio smegenyse. Koncertinį turą, kurio metu Londono ketvertas pristatinėjo savo naujausią albumą „Babel“, grupė penktadienį pabaigė Kanzase, JAV. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento