Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 20

Nuo „Fluxus ministerijos“ stogo Kaune skambėjo patriotinės „Bjelle ir PeRu“ dainos

Birželio 15-osios pavakare Kaune, nuo „Fluxus ministerijos“ stogo skambėjo jau pamėgtos ir visiems gerai žinomos patriotinės dainos.
Bjelle ir Peru
Grupė „Bjelle ir PeRu“ / Viktorijos Stankevičiūtės nuotr.

Niūrią ir lietingą dieną Kaune bandė praskaidrinti Lietuvos talentų finalininkė Bjelle su grupe. Atlikėja atvyko ne tik pradžiuginti klausytojus, bet ir nusifilmuoti projekte „BalconyTv Kaunas“. Nors diena ir nelepino saulės spinduliais, bet po pirmųjų dainos akordų nuotaika ant „Fluxus ministerijos“ stogo netruko pasitaisyti.

Šį kartą „BalconyTv“ pasirinko kiek netradicinį muzikos stilių. Bene visi projektai, koncertai šiuo metu vykstantys Kaune yra orientuoti į populiarąją muziką. Balkono autoriai nusprendė kiek pakeisti šią nusistovėjusią taisyklę ir įnešti į Kauno kultūrinį gyvenimą šiek tiek gaivaus Tėvynės meilės vėjo.

Ukmergiškė atlikėja, šiuo metu leidžianti visą savo laiką Vilniuje, kuriame dabar studijuoja, džiaugėsi galėdami pasirodyti BTV balkone. Kadangi grupė jau spėjo išgarsėti Lietuvoje, jai rūpi parodyti savo talentą ir už jos ribų. Projekto autoriai džiaugiasi, kad taptautinė auditorija turės galimybę išgirsti ne vien tik populiariosios muzikos atstovus iš Lietuvos, bet ir tokią grupę kaip „Bjelle ir PeRu“, kurie klausytojų širdis pavergia šiluma, sklindančia iš vidaus.

„BalconyTv Kaunas“ kūrėjai ir toliau dės pastangas, kad galėtų parodyti visiems žiūrovams už mūsų šalies ribų, kokių nuostabių atlikėjų esama Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai