Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 11

Provokuojanti retro elektronika – „Perturbator“ atvyksta į „Devilstone“

Aštuntąjį kartą vyksiantis „Devilstone“ festivalis liepos 14-17 d. į Anykščius kviečia ne vien gyvos, instrumentinės muzikos atlikėjus, bet ir toliau plėtoja DJ pasirodymų tradiciją.
„Perturbator“
„Perturbator“ / Organizatorių nuotr.

Šiais metais festivalio atlikėjų sąrašas pasipildys bent 6-iais DJ vardais, o didžiausia „Rocktheque“ scenos kulminacija taps retro futuristinės ir provokuojančios elektroninės muzikos kūrėjas iš Prancūzijos – „Perturbator“.

Video projekcijomis iliustruoti „Perturbator“ muzikiniai seansai įaudrina ne tik klausą, bet provokuoja ir vaizduotę: violetinis elastanas, sintezatoriais ginkluoti kaukėti bepročiai, post-apokaliptinių miestų gatvės – toks siužetas neatsiejamas nuo „Perturbator“ muzikos. Šiuo pseudonimu prisidengęs prancūzas James Kent, nuosekliai minantis 80-ųjų retrofuturistinės mados pėdomis, jau yra išleidęs kritikų gerai įvertintų EP ir ilgagrojų albumų, o į „Devilstone“ atvyks su naujausiu, vos prieš keletą dienų pasirodžiusiu darbu – „The Uncanny Valley“.

Festivalio „Rocktheque“ scena gūdžiausiu nakties laiku bus atiduota „Perturbator“ industrinėms, sintetinėms bei vaizdinėms provokacijoms.

VIDEO: Perturbator - "She Is Young, She Is Beautiful ... " [Music Video - Official]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento