Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 01 04

Sankt Peterburgo grupė „Billy‘s Band“ į Vilnių atvyks su naujausiu albumu ir nepakartojamu šou

Ši žinia apie koncertą sušildys bliuzo, džiazo, rok-n-rolo ar tiesiog geros muzikos gerbėjus, o taip pat geros knygos, puikaus gėrimo, šilto pasisėdėjimo, romantiško pasimatymų, elegantiškų skrybėlių Mikey Rourke ir Tom Waits stiliumi, žinovus!
Billy‘s Band
Billy‘s Band

Reprezentuoti savo naujausią albumą pas mus į Vilnių atvyksta mylima grupė „Billy‘s Band“ (www.billysband.ru)!

Vienintelis koncertas įvyks balandžio 19 d. Šokio teatre, Kosciuškos g. 11. ir tai bus ne šiaip sau koncertas, bet nuostabi šventė, kurios metu bus pristatytas naujausias albumas (pasirodysiantis balandžio 3 d.) bei atliekamos populiariausios grupės dainos, atliekamos nepakartojamo, charizmatiško dainų autoriaus ir atlikėjo Billy Noviko.

Žmonės, girdėję albumo „juodraštį“, tvirtina dar nėra klausęsi tokių uždegančių, seksualių, šmaikščių  dainų „Billy‘s Band“ istorijoje nei apskritai rusiško roko istorijoje.

Beje, dvi naujos grupės dainos „Поваляемся“ ir „Абажур“ jau užkariavo radijo stočių eterius, kitos gi dainos – paslaptis, kuri išaiškės... Vilniuje!

Būtent Vilnius tapo grupės nariams mistine vieta: čia jų kūryba įgavo tarsi naują kvėpavimą, čia gyvena muzikantų geri draugai ir draugės, čia sklando įkvėpimo šaltiniai, tik čia ypatingai žėri jų akys!

Iš dėkingumo Vilniuj, „Billy‘s Band“ atmetė kitų šalių miestų pasiūlymus ir nauja programa pradžiugins mus – Lietuvos žiūrovus.

Vienas Anglijos prestižinių leidinių apie muzikantus atsiliepė taip: „Gilių dvasinių išgyvenimų ir iškilaus mąstymo specialistai nuo ūkanotų Nevos krantų atvažiuoja pas mus, kad galėtų papasakoti visą tiesą ir netiesą apie gyvenimą, apie sudėtingus žmonių jausmus!“

Virtuoziškas atlikimas ir šou, atviras ir nuoširdus bendravimas su publika, širdingumas, pozityvumas, o svarbiausia: geros, šmaikščios, stilingos dainos; visa tai suteikia „Billy‘s Band“ koncertams nepakartojamą įspūdį; tai įvykis Nr.1 kiekvieno žmogaus kultūriniame gyvenime.

Bilietus galite įsigyti Bilietai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai