Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 10 04

Šeštadienį – muzikinė eisena pagal smuiko raktą Vilniaus senamiestyje

Spalio 15–21 dienomis vyksiantis Vilniaus Mokytojų namų organizuojamas Tarptautinis dainuojamosios poezijos festivalis „TAI–AŠ“ švęs savo dešimtmetį. Šią progą pažymi ne tik įvairialypė festivalio programa, tačiau ir jį pristatantys renginiai.
Eisenos maršrutas
Eisenos maršrutas

Šeštadienį, spalio 6 dieną 15 valandą nuo Rotušės aikštės žygiuos muzikinė eisena. Vingiuotose Vilniaus gatvėse lengva ne tik pasiklysti, bet ir įžvelgti ką nors artimo. Jaunieji bardai muzikinės eisenos maršrutu (Didžioji g., Pilies g., Šv. Jono g., Domininkonų g., Stiklių g., Savičiaus g., Bokato g., K. Sirvydo skveras) nupieš nematomą smuiko raktą. Vilniaus miesto gyventojai ir svečiai kviečiami ne tik prisijungti, bet ir atsinešti savo mėgstamą instrumentą. Festivalio organizatoriai teigia, kad jų neišgąsdins lietus – kiekvienas atėjęs galės pasislėpti po skėčiu. Muzikinę eiseną vainikuos jaunųjų bardų koncertas gyvosios muzikos klube „Aula“.

Kitas artėjnatis renginys – spalio 9 d. 18 valandą Vilniaus Mokytojų namuose „Pasidainavimai su Veronika“, kuriame bus pristatyta Juozo Žitkausko knyga „„TAI – AŠ“. Bardų istorija. Pirmasis tarptautinis festivalis“" ir kompaktinė plokštelė „TAI – AŠ“ (sudarytojas Gediminas Storpirštis). Vakarą ves dainininkė Veronika Povilionienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas