Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 05

Valentino dienos proga festivalis „Galapagai“ įteiks ypatingą dovaną

Nors iki pirmojo rugpjūčio savaitgalio, kuomet Zarasų apylinkes drebins vienuoliktus metus skaičiuojantys „Galapagai 2013“, laiko dar yra, festivalio rengėjai staigmenų savo gerbėjams nestokoja kiaurus metus. Viena iš tokių staigmenų taps ypatingasis Valentino dienos pasiūlymas. Iki pat vasario 14 dienos bilietus į „Galapagus 2013“ nusipirkę įsimylėjėliai turės unikalią galimybę laimėti dovaną dviem – nakvynę dvivietėje palapinėje VIP zonoje, festivalio marškinėlius ir vieną iš festivalio pramogų, kurią laimėtojai galės išsirinkti patys.
Širdies formos balionai
Širdies formos balionai / Šiaulių universiteto nuotr.
Temos: 1 Valentino diena

„Esame įsitikinę, kad melomanai šį mėnesį, kaip ir bet kas kitas, ieškos dovanų savo antrosioms pusėms. Kodėl pačia geriausia dovana negali tapti bilietai į „Galapagus 2013“? Tik pagalvokite, jei įsigyti bilietai atneš sėkmę dar ir specialiame mūsų Valentino dienos konkurse, gausis dviguba proga švęsti“, – šypsosi festivalio prodiuseris Algirdas Barniškis-Blėka.

Šio konkurso schema – itin paprasta.

Bilietą į festivalį „Galapagai 2013“ būtina pirkti internetu. Specialios programos pagalba nugalėtojas bus išrinktas burtų keliu, o su juo asmeniškai susisieks festivalio komanda. Bilietai, kuriuos „Galapagų“ gerbėjai pirks kasose, konkurse nedalyvaus.

Šįmet Zaraso ežero saloje žadama sulaukti apie 30 žinomų atlikėjų iš Vakarų Europos, Skandinavijos, Baltijos ir Rytų Europos šalių. Taip pat vyksta jaunųjų talentų atranka, po kurios teisę užsiropšti į „Galapagų“ sceną iškovos perspektyviausi Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Baltarusijos atlikėjai bei grupės.

Praėjusiais metais festivalio komanda lankėsi ir patirties sėmėsi „Leeds Festival“, o taip pat Izraelyje vykusioje Europos muzikos festivalių organizatorių mainų mugėje. Šiemet pirmą sykį „Galapagų“ istorijoje laukiama svečių iš Izraelio – Lietuvoje bus pristatytos tenykštės roko ir indie muzikos grupės.

Taip pat svarbu priminti, kad pernai festivalį aplankė 5,5 tūkst. žiūrovų, 4 scenose grojo 37 grupės iš 8 valstybių, kurios atliko 36 val. bendros trukmės muzikinę programą, renginyje buvo įrengta per 30 pramogų ir edukacinių erdvių zonų.

Belieka kantriai laukti vasaros. Bilietus galima pirkti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai