Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 05 31

Vasarą Mokytojų namų kiemelyje pradės Andrius Kaniava

Vilniaus mokytojų namai kalendorinę vasarą pradeda Andriaus Kaniavos ir sunkiosios muzikos orkestro „Musė“ koncertu. Šį penktadienį 19 val. Mokytojų namų kiemelyje įvyksiančiame koncerte charizmatiškasis ir jaunyste trykštantis aktorius bei dainų autorius ir atlikėjas kartu su būriu muzikantų savo gerbėjus malonins daugeliui lengvai atpažįstamomis savo dainų melodijomis.
Andrius Kaniava
Andrius Kaniava / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Andrius Kaniava

Šis koncertas – tai tarsi A.Kaniavos su šiuo projektu sugrįžimas į Mokytojų namus. Praėjusių metų spalio mėnesį Tarptautinio dainuojamosios poezijos festivalio „Tai – aš“ koncerte Šv.Kotrynos bažnyčioje pristatęs šią programą (naujos aranžuotės – „Keistuolių“ teatro kompozitoriaus Sigito Mickio), A.Kaniava ją jau spėjo parodyti beveik visuose Lietuvos regionuose. Neabejingi A.Kaniavos talentui ir „Musės“ atlikimui bei kūrinių įtaigumui buvo Šiaulių, Kauno, Alytaus, Marijampolės žiūrovai. Kai kurie klausytojai gąsdinęsi orkestro įvardijimu kaip „sunkiosios muzikos“, po koncerto likdavo lengvai pakylėti talentingai ir išmoningai atliekama muzika.

Pasak šio koncerto organizatorių, jeigu lauke tvyranti vasaros vėsa šiek tiek žvarbins kūną, tai A. Kaniavos ir „Musės“ atliekamos dainos tikrai sušildys sielą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai