Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 20

Vienas iš bendrovės „Volfas Engelman“ vadovų: ateikite į „Kaunas Jazz“ – pranešime įdomių dalykų

Kultūriniai renginiai pagyvina miesto gyvenimą, suteikia progą žmonėms labiau pasitempti prieš išeinant iš namų ir pasidomėti aplink vykstančiu gyvenimu. Tarptautinis festivalis „Kaunas Jazz“ netrukus gatves užlies džiazo muzika, o kaip teigia vienas iš pagrindinių festivalio rėmėjų „Volfo Engelman“ rinkodaros vadovas Mantas Matukaitis, festivalis yra lyg beprasidedančio pavasario pranašas Kaune.
Koncerto akimirka
Koncerto akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Kultūros puoselėtojai – panašūs ir su bendru tikslu

„Kaunas Jazz“ festivalis ne tik praneša apie vis šiltėjančias dienas bei kas

kartą nustebina visame pasaulyje žinomais atlikėjais, tačiau taip pat prisideda ir prie Kauno miesto kultūros puoselėjimo kartu su „Volfo Engelman“ pagalba.

„Mūsų įmonę ir „Kaunas Jazz“ sieja daug kas bendro. Visų pirma – kaunietiškos šaknys. Be kita ko, stengiamės tiekti kokybišką produkciją, o tai vykdo ir festivalis, pakviesdamas žinomus muzikantus. Istoriškai pažiūrėjus „Volfas Engelman“ buvo didelis kultūros mecenatas, o „Kaunas Jazz“ yra vienas didžiausių kultūros reiškinių Lietuvoje, todėl jaučiame, jog turime prisidėti prie šio kilnaus tikslo“, – panašumus aiškina M.Matukaitis.

Stipri sąjunga padeda pasiekti tikslų

Festivalio rėmėjais alaus bravoras tapo 2013 metais, tačiau per trijų metų bendradarbiavimą tapo stipria komanda, pasakoja rinkodaros vadovas. „Jeigu sutampa partnerio filosofija ir požiūris, finansinės galimybės – gaunasi stipri komanda. O jeigu dar ta partnerystė išsivysto iki tokio lygio kaip mūsų su „Kaunas Jazz“ – to linkėčiau kiekvienam festivaliui ir kiekvienam mecenatui“.

Per visą laikotarpį, kaip pasakoja M.Matukaitis, darbai jau yra sustyguoti. „Vieni kitus pažįstame ilgai ir lengvai susikalbame. Mums patinka, jog festivalio organizatoriai išsikelia sau kuo didesnius iššūkius prisikviečiant kuo kokybiškesnius, kuo labiau pasaulyje žinomus muzikantus ir džiaugiamės, jog galime prie to prisidėti, išlaikant augančią kokybės kartelę“.

Naujovės festivalio metu

Būdami vieni iš pagrindinių „Kaunas Jazz“ rėmėjų, „Volfas Engelman“ puoselėja ir alaus vartojimo kultūrą festivalio metu. „Kadangi į koncertų programą nelendame, stengiamės sukurti jaukią aplinką aplink festivalį – pastatome barus, kuriuose žmonės gali prisėsti pertraukų metu. Alus tikrai atranda savo vietą, pavyzdžiui, linksmų koncertų metu klubuose“, – teigia rinkodaros vadovas.

Paklaustas, kaip „Volfas Engelman“ šiemet žada nustebinti festivalio publiką, M.Matukaitis išlieka paslaptingas: „Geriausia – ateiti ir pasižiūrėti, o ypač tiems, kurie nori sužinoti, kas naujo yra alaus padangėje. Tikrai pranešime įdomių dalykų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento