Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 08

Vilniuje koncertuos ryški prancūzų bliuzo ir šansono žvaigždė Emma Hamilton

Lietuvos koncertinį sezoną papuoš nuostabus įvykis: gegužės 18 d. (19 val.) jaukioje PIANO.LT salėje dainuos kylanti tikro prancūziško šansono ir bliuzo žvaigždė, lyginama su Edit Piaf ir Patricija Kaas, žavinga, stilinga ir geidžiamiausia Paryžiaus bei Sidnėjaus moteris – Emma Hamilton.
Emma Hamilton
Emma Hamilton / Piano.lt nuotr.

Jei ieškotume šio vardo internete, pirmiausia rastume informaciją apie paslaptingą, erotišką ir įdomiausią XVIII – XIX a. Europos moterį – Ledi Emmą Hamilton. Žinoma, kad Ledi Hamilton buvo žymaus anglų admirolo Horacijaus Nelsono meilužė. Savo grožio, meilės intrigų, skandalų, meninio talento dėka Ledi Hamilton buvo viena iš to meto Europos įžymybių!

Mūsų herojė – ne tik bendravardė, ji – ledi Hamilton palikuonė, paveldėjusi viską, išskyrus, ačiū Dievui, skandalingas intrigas, žavinti savo grožiu ir nuostabiais muzikiniais gebėjimais!

Visi, nors kartą išgirdę Emmą Hamilton, įsimyli jos kūrybą ir, be abejonės, ją pačią, užkariaujančią visus savo nuoširdumu, gaivumu, energija ir nuostabiu balsu.

Koncertas Vilniuje – jaukioje 200-tų vietų salėje Senamiesčio širdyje – neeilinis pasirodymas! Ir jis įvyks! Tie, kurie susidraugaus su Emma Facebook‘e (o ji mielai prijungia naujus draugus), galės perskaityti, kad su nekantrumu dainininkė laukia susitikimo su mūsų gražia šalimi, kurioje dar nėra buvusi. Taip pat į Lietuvą pirmą kartą atvyks E. Hamilton vadybininkas ir daugiaplanis muzikantas – jos brolis – Tomas Hamiltonas!

Emma Hamilton niekada neabejojo savo pasirinkta profesija, nes nuo vaikystės ją supo muzika. Būdama mažutė, gulėdama lopšyje scenoje, klausė savo tėvų muzikavimo, nes tėtis – profesionalus muzikantas. „Nuo 5 metų mokiausi groti pianinu ir norėjau tapti muzikante“, – sako Emma.

Emma Hamilton yra pripažinta džiazo atlikėja, o jos sutartis su ABC ir debiutinis albumas „La musique“ atvėrė jai neribotas galimybes. Po 3 savaičių albumas buvo ARIA džiazo kūrinių dešimtuko viršuje.

„Mano pasirodymai suplanuoti 8 mėnesius į priekį, – sako dainininkė. – Aš daug keliauju. Ir nemanau, kad kada nors nuo to pavargsiu.“

Susitikimas su tuo, kas yra geriausia prancūziškame šansone ir bliuze jau ne už kalnų!

Bilietai į vienintelį Emmos Hamilton koncertą gegužės 18 d. 19 val. PIANO. LT (Trakų g. 9/1) parduodami visose bilietai.lt kasose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?