Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min rekomenduoja: kokių renginių nepraleisti šią savaitę?

Norint, kad pro akis neprasprūstų mylimos grupės koncertas, o savuosius virtualių renginių maršrutus planuotis būtų lengviau, pristatome 15min rekomendacijas. Ko nepraleisti šią savaitę?
Adasos Skliutauskaitės kūrinys
Adasos Skliutauskaitės kūrinys / AP galerijos nuotr.

Balandžio 12 d.

Diskusija „Eksperimentavimas architektūroje“ – 18 val. renginyje dalyvaus būsimi platformos mentoriai, kurie pasidalys savo požiūriu į šiuolaikinius iššūkius architektūroje ir savo asmenine kūrybine patirtimi. Daugiau informacijos čia.

Balandžio 13 d.

Vilniuje atidaroma paroda „Erdvė“ – jos autorė – viena garsiausių litografijos kūrėjų, Vyriausybės kultūros ir meno premijos laureatė Adasa Skliutauskaitė.

Balandžio 14 d.

Juliaus Kelero knygos „nepaliekantis miestas“ pristatymas – 18 val. poetas, kalbėdamas su Mariumi Buroku, pristatys praėjusių metų pabaigoje išleistą knygą. Daugiau informacijos čia.

Balandžio 16 d.

Atidaroma Anastasijos Sosunovos pirmoji personalinė paroda „Potvynių Slėniai” – 14 val. Vilniuje projektų erdvėje „Swallow”.

Diskusija „Tarp fikcijos ir tikrovės. Literatūros, meno ir filosofijos kontekstai“ – 18 val. kuratorė Monika Lipšič kalbins autorius, kurių kūrybinėje veikloje bei moksliniuose tyrimuose riba tarp fikcijos ir tikrovės dažnai yra apsvarstoma, o vaizduotė naudojama kaip priemonė pažinti, suprasti ir paaiškinti – ne tik kurti. Daugiau informacijos čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas